Egyéb kategória

Ilyennek látják magukat a túlsúlyos emberek – videó

„A kövér emberek sokat esznek. Nem sportolnak. Lusták, igénytelenek.” Mindannyian számtalanszor hallottuk már ezeket a mondatokat, és talán mi is így gondolkodtunk. De ennek most vége!
vous - 2015.09.16.
Ilyennek látják magukat a túlsúlyos emberek – videó

Egy olyan világban, ahol a címlapokról XS-es méretű lányok néznek vissza ránk, és tömegek kísérleteznek drasztikusabbnál drasztikusabb fogyókúrákkal, igenis vannak nagydarab emberek, akik jól érzik magukat a bőrükben. A BuzzFeed csapata keresett öt boldog túlsúlyos fiatalt, hogy mondják el kamera előtt, milyenek is ők, döntsék le a róluk kialakult sztereotípiákat. A résztvevők a következőképpen jellemezték magukat:

Kövér vagyok, de szeretek edzőterembe járni.

Kövér vagyok, de kevesebbet eszem, mint a vékony fiú barátaim.

Kövér vagyok, de nem azért veszek fel bikinit, hogy megbotránkoztassalak titeket. Azért hordom, mert csodásan nézek ki benne.

Kövér vagyok, de nem utálom a vékonyakat. Úgy gondolom, mindenkinek joga van szeretni a testét.

Kövér vagyok, de jól nézek ki meztelenül.

Kövér vagyok, de a férjem mindennap elmondja, gyönyörűnek lát.

És íme a videó, amely garantáltan mosolyt csal az arcotokra!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.