Egyéb kategória

Segítünk, hogy motiváltabb dolgozó lányok legyetek!

A 21. század gyermeke számára az Instagram az egy igazi aranybánya. Hol divattippeket gyűjthetünk, hol kajafotók alapján ötletelhetünk. Na persze csak akkor, ha éppen nem utazásos képeket nézegetünk. Ha úgy érzitek, már szinte mindent megtaláltok ebben az online kincses dobozban, akkor már csak egy dolgot hagytatok ki! Mert ugyebár az Instagramon már erre is sort keríthettek! Íme tíz profil, ami segíthet szebb színben látni a világot!

vous - 2015.09.16.
Segítünk, hogy motiváltabb dolgozó lányok legyetek!

A Lean In egy szórakoztató, kissé feminista vonalú oldal, ami segíthet abban, hogy magabiztosabbak és még eltökéltebbek legyetek a munkátokban. Mindezt pedig szuper idézetekkel és képekkel teszi!

#regram @amypoehlersmartgirls:

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.