Egyéb kategória

Ezzel az applikációval végleg búcsút mondhattok az exeknek

Már ideje volt, hogy kitaláljanak egy olyan appot, ami tényleg megkönnyíti az életünket, és segít abban, hogy leváljunk az exeinkről. A tervek megvannak, már csak a megvalósítás van hátra.
vous - 2015.09.14.
Ezzel az applikációval végleg búcsút mondhattok az exeknek

Szerintem sokak nevében mondhatom, hogy már régóta vártunk egy ilyen applikációra, ami visszatart minket attól, hogy felvegyük a kapcsolatot volt szerelmünkkel. Mindig is problémát jelentett néhány pohár – üveg – bor után az, hogy ne nyúljunk kényszeresen a telefonunk után, és ne nézzük meg az exünk Facebookját vagy írjunk neki. Elég érdekes beszélgetések szoktak ilyenkor születni, amiket másnap igyekszünk letagadni. Ám végre elméletben elkészült az a csodálatos alkalmazás, ami pont abban segíthet, hogy ezeket a helyzeteket elkerüljük.

A Nickelblock elnevezésű app nem hagyja, hogy kapcsolatba lépjünk az exekkel. Akárhányszor megpróbáljuk beírni a nevüket a keresőbe, elkezd Nickelback-számokat játszani a telefonunk. Ez pedig zseniális. Az ötletgazdák egy videót is készítettek arról, hogyan is működne ez a varázslatos applikáció, nézzétek meg ti is!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.