Egyéb kategória

Szuperviccesen parodizálták lányukat a szülők

Nem tévedek, ha azt mondom, hogy a most következő képeken a világ legjófejebb szüleit látjátok, persze a saját szüleimen kívül.
vous - 2015.09.11.
Szuperviccesen parodizálták lányukat a szülők

Valljátok be, hogy nektek is van jó pár ismerősötök, akik teleposztolják a Facebook-hírfolyamot csöpögős, szerelmes, csókolózós képekkel. Sok boldogságot nektek tényleg, örülök, hogy megtaláltátok az igazit, csak ne kelljen ezt bámulnom minden reggel, ha átgörgetem a hírfolyamot. Köszönöm!

Pontosan ez járhatott Emily Musson szüleinek a fejében is, akik kifigurázták lányuk képeit a pasijával. Emily még csak két hete volt együtt a barátjával – tehát elég korai a kapcsolat –, és készítettek együtt néhány képet, amit a Facebookra is feltettek. Szülei, akik 28 éve vannak együtt, ahogy megpillantották, elkészítették a saját verziójukat. Szerintem elképesztően viccesek a képek, nézzétek meg ti is!

Ez itt az eredeti kép!

Forrás:
Twitter/emilymusson

Na most kapaszkodjatok meg, a viccesebb verzió következik!

Forrás:
Twitter/emilymusson
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.