Egyéb kategória

5 inspiráló idős hölgy, akik 60 felett se mondtak le a sportolásról

Ezek a csodálatos nők – 66 és 97 év között – mind olyat tettek le az asztalra, ami elképesztő. Van köztük olyan, aki lefutott 100 mérföldet, olyan, aki átúszott Kubából Floridába, vagy olyan, aki CrossFitezik. Az ő történetük biztosan megadja a kezdő löketet ahhoz, hogy sportolni kezdjetek!
vous - 2015.09.10.
5 inspiráló idős hölgy, akik 60 felett se mondtak le a sportolásról

Tao Porchon-Lynch, 97 éves

A 97 éves Porchon-Lynch a világ legidősebb jógatanára. Hetven évvel ezelőtt kezdett el jógázni, és 45 éve tanítja is. De nemcsak a jógázásban tehetséges, idén ugyanis az America’s Got Talent című műsorban teljesen lenyűgözte Heidi Klumot a tánctudásával.

Diana Nyad, 66 éves

2013-ban a 64 éves Nyad volt az első ember, aki leúszta a 103 mérföldet Kuba és Florida között, cápaketrec nélkül – írja a mindbodygree.com. Az ő üzenete a világnak: „Sosem lehetsz túl öreg ahhoz, hogy kövesd az álmaidat!”

Constance Tillit, 80 éves

Kipróbálni egy új sportot bármelyik életkorban rémisztő. De ki kezd hozzá a CrossFithez 80 évesen? Constance Tillit! Készített egy videót az edzéséről, amit már több mint nyolcmillióan láttak. Hihetetlen!

Phyllis Sues, 92 éves

Forrás:
Cat Doran

Ez a 92 éves nő az év elején osztotta meg velünk boldogságának titkát. Íme az ő bölcsességei:

  • A tested a legjobb barátod.
  • A rendszeres jógázás a kulcsa a hosszú, egészséges életnek.
  • Szeresd, amit csinálsz, és szeresd önmagad.

Kaye Didas, 93 éves

Januárban ez a mitchigani nő befejezte az ezredik edzését a konditeremben. 92 évesen heti háromszor 30 percet edz, megállás nélkül.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.