Egyéb kategória

Az 5 legjobb dolog, amit ősszel csinálhattok

Tudom, ilyenkor, mikor a hőség erősen búcsúzkodik, minden nyárőrült kétségbeesik egy kicsit, hogy mit fog csinálni, hiszen a tél közeleg, jön a világvége, sötétség, vakondlét. Pedig én mondom nektek, ősszel szuper dolgokat lehet csinálni! A nyarat engedjétek el könnyű szívvel, és álljatok az őszhöz úgy, mint egy új életszakasz kezdetéhez!
vous - 2015.09.13.
Az 5 legjobb dolog, amit ősszel csinálhattok

Túrázás

Ha valamikor, ilyenkor ősszel a legszebb az erdő. A vízen úsznak a levelek, a ködfátyol sejtelmesen belengi a tájat. TILOS otthon maradnotok ilyenkor, de tényleg. Kapjátok fel a hátitáskátokat, mehet bele némi szendvics, csoki, és irány Normafa vagy a Mátra. Sétáljatok, ámuljatok, egyetek egy talponállóban valami finomat, igyatok mellé gőzölgő teát, és készen is van a boldog őszi nap receptje!

Forrás:
tumblr/panajan

Irány a város!

Ezzel talán el is árultam nektek, hogy én a nyári melegben nem rajongok a városnézésekért. Izzadok, mint a ló, levegőm alig van, ráadásul hunyorgok, mint egy vakond. Ősszel viszont egyszerűen nem tudok ellenállni annak, hogy ne látogassak el valamelyik városba világot felfedezni. Tegyétek ezt ti is! Magyarország is rengeteg kis ékszerdobozt rejteget magában, nyitogassátok fel mindet, látogassatok el Vácra, Turára, Szentendrére, de távolabbra is elmerészkedhettek, szerintem Bécs őszi arca sem fog csalódást okozni nektek!

Forrás:
flickr/milos milosevic

Beülős helyek

Ha csípni kezd a hideg, akkor egyértelműen beköszönt nálam a különleges helyek szezonja. Budapest tele van olyan kávézókkal, amelyekbe legszívesebben beköltözne az ember. Fedezzetek fel új, hangulatos kávézókat, pubokat, ahol boldogan belefulladnátok még a kávétokba is.

Forrás:
tumblr/annstreetstudio

Helló újra, házibuli!

A bográcsolós kerti buliknak annyi, most a benti házibuliké a főszerep. De ki mondta, hogy azok unalmasak?! Dobjátok fel házi kvízzel, kis ajándékokkal, társasjátékokkal, tökfaragással, közös kreatívkodással! Sőt, egy jó kis vacsoracsatának is pont itt az ideje, ahol szuper szendvicskrémekkel is lenyűgözhetitek a társaságot!

Forrás:
tumblr/dsgnme

Olvasás, filmezés, kockulás

Míg a nyár arról szólt, hogy a szabadtéri programokon lógtatok, ősszel ez egy kicsit megfordul. Ideje befelé fordulni, és csak úgy lenni a tévé előtt, takaró alatt, közben pop-cornt enni, olvasni, nem kimozdulni. Ilyen is kell néha, amúgy is erőt kell gyűjtenetek a közelgő télre és a következő nyárra.

Forrás:
tumblr/summonthetodd

Nektek mi a bevált programotok őszre?

Ajánlott cikkek