Egyéb kategória

NORIE-tipp – Így maradhat varázslatosan puha a kezetek

Pillanatok alatt beköszöntött az ősz, már hidegebbek a reggelek és emiatt a bőrünket, főleg a kezeinket is jobban kell óvni, ápolni. De azt tudtátok, hogy a meg nem szárított, vizes kéz is kirepedezhet?

vous - 2015.09.08.
NORIE-tipp – Így maradhat varázslatosan puha a kezetek

Az egyik legfontosabb kézápolási szabály az, hogy ha kezet mostatok, akkor azonnal szárítsátok, töröljétek meg a kezeteket! Hogy miért? Mert ha vizes marad a bőr, akkor bizony könnyen kirepedezik, durvává, érdessé válik a kézfejetek.

A legjobb, amit tehettek, ha mindig tartotok a kézmosó mellett egy pumpás kézkrémet vagy hidratálót, így azonnal kézmosás után tudtok belőle kenni!

A bőrötök garantáltan selymes és gyönyörű lesz, ha ennyit törődtök vele!

Forrás:
iStock

Próbáljátok ki ti is!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.