Egyéb kategória

Így öregíthet titeket a hajszínetek

Hogy mi a legrosszabb az összetört szív után? A töredezett hajvégek. A frizurátok ugyanis képes megváltoztatni a korotokat. De rossz hírünk van: nemcsak fiatalabbá tud varázsolni, hanem rengeteget öregíthet is rajtatok.
vous - 2015.09.08.
Így öregíthet titeket a hajszínetek

Johnny Ramirez, a Ramirez-Tran Salon egyik alapítója elárulta a popsugar.com-nak, hogyan képes öregíteni a nőket a rosszul megválasztott hajszín vagy fazon.

Tegyük fel, hogy sétálsz az utcán és valaki hátulról, csak a hajad alapján ítél meg téged. Ha fakó, töredezett, ápolatlan a hajad, automatikusan azt fogja gondolni, hogy egy idős asszony sétál előtte. És akkor megfordulsz, és kiderül, hogy egy fiatal nő vagy. Ha a hajad fáradtnak tűnik, te is annak tűnsz!

Nemcsak a száraz, roncsolt haj képes öregíteni, hanem a hajszín is. A hajszínnek mindig illeszkednie kell a bőr tónusához és a szem színéhez.

Mielőtt megérkeznek Johnnyhoz a kliensei, egy kisebb kutatást végez, hogy megnézze, milyen színek passzolnak a legjobban a lányok bőrszínéhez.

A vendégeknek, akik hozzám jönnek, megnézem az Instagram-fotóit, eldöntöm, milyen színek illenek hozzájuk.

Nézzétek csak, mennyivel fiatalabbnak tűnnek a nők, miután Johnny kezelésbe vette őket:

Forrás:
ramireztran.com

Forrás:
ramireztran.com

Forrás:
ramireztran.com

Forrás:
Instagram/johnnyramirez1
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.