Egyéb kategória

Ilyen egy város a hajléktalanok szemével

A művészetben az a legjobb, hogy bárki bármikor bármit alkothat. A brit székhelyű Cafe Art szervezet is pont így gondolta, csak még különlegesebbé tették a dolgot. Száz fényképezőgépet adtak hajléktalanoknak Londonban, a projektnek pedig íme a lenyűgöző eredménye.
vous - 2015.08.29.
Ilyen egy város a hajléktalanok szemével

A Royal Photographic Society gyorstalpalót tartott a résztvevőknek. A téma, amiben fotózniuk kellett, a My London volt. Végül 80 fényképezőgép került vissza a Cafe Arthoz, 2500 fotóval együtt. A bírák között volt Fujifilm-munkatárs, amatőr fotósok, és a Londoni Fotó Fesztivál képviselői is jelen voltak.

Azt gondolná az ember, hogy fényképezni nem nagy dolog, csak jó pillanatban kell ellőni a képet. Ha ilyen egyszerű lenne, mindenkiből lehetne fotós. Ehhez bizony tehetség kell! A kevesebb néha több, az egyszerűség néha csodálatos. Nincs ez másképp most sem. Nézzétek csak a képeket:

A szervezet most adományokat gyűjt, hogy a legjobb képekből egy 2016-os naptárat tudjanak készíteni. Ehhez pedig az olvasók segítségét is kérik. További részleteket az adománygyűjtésről itt találtok. Még több Londonban készült képet pedig itt tudtok nézegetni!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.