Egyéb kategória

Ilyen egy város a hajléktalanok szemével

A művészetben az a legjobb, hogy bárki bármikor bármit alkothat. A brit székhelyű Cafe Art szervezet is pont így gondolta, csak még különlegesebbé tették a dolgot. Száz fényképezőgépet adtak hajléktalanoknak Londonban, a projektnek pedig íme a lenyűgöző eredménye.
vous - 2015.08.29.
Ilyen egy város a hajléktalanok szemével

A Royal Photographic Society gyorstalpalót tartott a résztvevőknek. A téma, amiben fotózniuk kellett, a My London volt. Végül 80 fényképezőgép került vissza a Cafe Arthoz, 2500 fotóval együtt. A bírák között volt Fujifilm-munkatárs, amatőr fotósok, és a Londoni Fotó Fesztivál képviselői is jelen voltak.

Azt gondolná az ember, hogy fényképezni nem nagy dolog, csak jó pillanatban kell ellőni a képet. Ha ilyen egyszerű lenne, mindenkiből lehetne fotós. Ehhez bizony tehetség kell! A kevesebb néha több, az egyszerűség néha csodálatos. Nincs ez másképp most sem. Nézzétek csak a képeket:

A szervezet most adományokat gyűjt, hogy a legjobb képekből egy 2016-os naptárat tudjanak készíteni. Ehhez pedig az olvasók segítségét is kérik. További részleteket az adománygyűjtésről itt találtok. Még több Londonban készült képet pedig itt tudtok nézegetni!

Ajánlott cikkek