Egyéb kategória

Mutasd az orrod, megmondom, ki vagy!

Néhány szakértő úgy gondolja, hogy egy ember orra sok mindent elárul a személyiségéről. A formájából megállapítható, hogy mennyire vagy vezető egyéniség, lázadó, vagy hogy mennyire kezeled jól a krízishelyzeteket. Vigyázzatok, többet mond rólatok, mint gondolnátok!

vous - 2015.08.23.
Mutasd az orrod, megmondom, ki vagy!

Azt eddig is tudtuk, hogy alvópózunk akár többet mond minden szónál, na de hogy az orrunk is mesélhet rólunk? Bizony! Orrokat elő, megmondjuk, milyenek vagytok! 

Az egyenes

Az egyenes orr inspiráló személyiséget takar, akinek hihetetlenül jó a szervezőkészsége, valamint nagyon jól viseli a krízishelyzeteket is.

A széles

Az az ember, akinek szélesebb az orra, jó vezetői készségekkel rendelkezik. Igazán erős, nyughatatlan személyiség.

A húsos

Ez az, mikor az orr felülről lefelé szélesedik, a vége pedig pisze. Ha ilyen orrotok van, jellemző, hogy gyorsak vagytok, és gyorsan is cselekedtek, sőt az eszetek is jól vág.

A pisze

A pisze orr optimista és kedves emberről árulkodik. Gondoskodó személyiség, aki imád szeretetet adni és kapni is. Kísérletező típus, aki bármiért képes lelkesedni.

Az ívelt

Akinek ívelt orra van, szereti saját maga irányítani az életét, és nehezen viseli, ha mások mondják meg, mit csináljon. Gyakran lázad, nem érdeklik a szabályok.

Ti magatokra ismertetek?

Forrás: higherperspectives.com

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.