Egyéb kategória

A Facebookon találta meg rég nem látott testvérét egy lány

A közösségi háló néha varázslatos dolgokra képes. Most például két testvér talált rá egymásra a Facebook segítségével. Megható történet következik!
vous - 2015.08.23.
A Facebookon találta meg rég nem látott testvérét egy lány

Nemrég Tini mesélt nektek arról, hogyan is kapta vissza imádott bátyját harminc év elteltével, most pedig másik sikersztorira bukkantunk a világhálón!

Katie Doakot Arizonában fogadták örökbe, amikor 18 hónapos volt, mert az anyukája nem volt képes gondoskodni róla. A lány most 17 éves, és 10 éve folyamatosan keresi édesanyját és féltestvérét, Kelsey Wilsont. Az utolsó próbálkozása az volt, hogy feltett magáról egy képet a Facebookra, amin egy táblát tart a kezében, minden információval, amit a családjáról tud. Megkérte az ismerőseit, hogy minél többen osszák meg, és úgy tűnik, vannak még csodák, mert képzeljétek: nemsokára meg is találta őket.

A poszt megosztása után a helyi hírportál interjút készített vele, ami nagyon fellendítette a keresést. Pár óra múlva már meg is jelent a hír, hogy Katie féltestvére felvette vele a kapcsolatot – olvasható a Hellogiggles oldalán. A két lány pár nappal később beszélt egymással telefonon.

Nem volt olyan kínos, mint vártam, inkább olyan, mintha mindig is ismertem volna, ezért nagyon könnyű volt vele beszélgetni. Nagyon kedves, és alig várom, hogy jobban megismerjem

– mesélte Katie. De a legkülönlegesebb az egészben, hogy mikor Katie felvette a kapcsolatot a nővérével, kiderült, hogy Kelsey egy éve szintén ugyanezzel a módszerrel próbálta megtalálni őt a Facebookon. Hát nem hihetetlen?

A fiatal lány azt is megtudta, Kelsey-n kívül még öt testvére van, akik közül néhányat örökbe fogadtak, néhányan pedig a nagyszüleikkel élnek. Úgy tervezi, hamarosan találkozni fog az összes testvérével – mi pedig nagyon szurkolunk neki!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.