Egyéb kategória

A Budapest–Pisa repülőjáratnak köszönheti esküvőjét ez a cuki pár

Ha eddig nem szerettetek repülni, ezek után talán ti is ráveszitek magatokat, hiszen lehet, hogy ott találkoztok életetek szerelmével. Ez a fiatal pár ugyanis egy repülőgépnek köszönheti, hogy boldog párkapcsolatban élnek, sőt hamarosan össze is házasodnak. Íme, egy valóságos "love is in the air" története!
vous - 2015.08.19.
A Budapest–Pisa repülőjáratnak köszönheti esküvőjét ez a cuki pár

Az olasz Pasquale Bianco és magyar szerelme, Molnár Zsanett egymástól légvonalban 800 kilométerre élnek. Úgy gondolják, az olcsó jegyáraknak köszönhetik, hogy gyakran tudtak találkozni, és hogy most összeházasodnak. Emiatt az esküvői fotózásukat is a reptéren, valamint a Ryanair fedélzetén tartották.

Nézzétek, milyen különleges és gyönyörű képek születtek!

Sok boldogságot kívánunk nekik!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.