Egyéb kategória

Mi vár ránk az esti eső után?

A ventilátorok napok óta túlóráznak, mi magunk meg már aludni sem tudunk a jó ideje tartó kánikula miatt. Úgy tűnik, végre megjött a várva várt vihar. Nemcsak lecsapott, de a 40 fokkal együtt mindent el is mosott!
vous - 2015.08.17.
Mi vár ránk az esti eső után?

Ahogy arról beszámoltunk, pillanatok alatt tengerré változott Budapest az esti órákban. Bár egész nap sejteni lehetett, hiszen a gyanúsan nyomott levegő mögött tudtuk, mi vár ránk, de azért igencsak meglepődtünk!

Kíváncsiak vagyunk, meddig esik még ilyen kitartóan a lehűlést hozó eső. Az OMSZ előrejelzései szerint még kedd éjfélig mindenki vigyen magával esernyőt, ugyanis az eső nem pihen, de leginkább az ország keleti és északkeleti részén lehet számítani zivatarokra. 5 megyében továbbra is 1-es fokozatú riasztás lesz érvényben, a hőmérők higanyszálai pedig 26 fok fölé nem szöknek egy darabig. 

Aki kevésbé örül az esőnek, az se csüggedjen. Reggelente végre egyszerű lesz a ruhaválasztás! Itt a kellemes időjárás, úgyhogy elő a blézerekkel, színes, mintás felsőkkel, most lehettek igazán csinosak!
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.