Egyéb kategória

Mondjatok búcsút az izzadságfoltoknak a kánikulában!

Szokták mondani, hogy akkor izzadunk, ha elromlik a „szigetelésünk”. A hetek óta tartó hőségben ember legyen a talpán, akiről nem gördül le egy-egy izzadságcsepp. Habár nem szégyen megizzadni a nyári 40 fokban, mi, nők azért mégis kényesek vagyunk erre. Az egész napot el tudja rontani, ha már reggel foltos ruhával érkezünk a munkahelyünkre, randira vagy fontos eseményre. Íme néhány tipp és persze szett, ami tökéletes választás lehet kánikula idején is!

vous - 2015.08.15.
Mondjatok búcsút az izzadságfoltoknak a kánikulában!

A nyári hónapokban mindannyiunkkal előfordul, hogy megizzadunk, és ez a ruhánkon is meglátszik. Az izzadásra ugyan rengetegféle dezodor áll rendelkezésünkre, de sajnos a már meglévő folttal nincs mit tenni. Válasszatok olyan anyagokat, ruhákat, amiken nem látszik az izzadság!

  • A legokosabb talán, ha ujjatlan, pántos vagy pánt nélküli felsőt, ruhát választotok
  • Az anyagoknál arra kell figyelnetek, hogy mindenképp 100% pamutot válasszatok. A műszálas anyagoktól még jobban lehet ugyanis izzadni
  • Ha irodai munkátok van, és nem engedélyezik az ujjatlan felsőt, akkor tökéletes megoldás lehet a kis, épphogy 1-2 centivel a vállatokat takaró, nagyon könnyed, laza, nem tapadós felső
  • Megoldás lehet még, ha tudjuk, hogy nagyon izzadósak vagyunk, hogy sűrűbben dezodorozzuk magunkat

Én ilyenkor nyáron nem is viselek olyan felsőt, ami nagyon rám feszül hónaljban. Jobb nem eltakarni a pórusokat, és szellőzni hagyni őket, amennyire csak lehet.

Most pedig lássuk a szetteket!

Forrás:
Nyaka Dóri

Forrás:
Nyaka Dóri

Forrás:
Nyaka Dóri

Forrás:
Nyaka Dóri

Forrás:
Nyaka Dóri
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.