Egyéb kategória

Utazzatok 5 ruhadarabbal egy teljes hétre – leteszteltem, amit lehetetlennek hittem

Az van, hogy a mértékletesség nem az én asztalom. Nem ismerem azt a bizonyos arany középutat – pedig nagyon szeretném. Így lehetséges az, hogy legyen szó hosszabb utazásról, nyaralásról, háromnapos kiruccanásról, én vagyok az, aki a legtöbb cuccal érkezik. Tudjátok, sosem lehet tudni. Egy cikk kedvéért azonban bebizonyítom nektek és magamnak is, hogy azért, mert hét napra utazunk el, nincs szükségünk az egész gardróbunkra. Sőt, bőven elég pár ruhadarab. 

vous - 2017.07.02.
Utazzatok 5 ruhadarabbal egy teljes hétre – leteszteltem, amit lehetetlennek hittem

Nem szépítem a dolgokat: ha utazásról van szó, azonnal elszalad velem a ló – már ami a ruhákat illeti. Míg én praktikusnak mondanám magam, addig mások szerint csak szimplán rossz vagyok a csomagolásban. Nem elég, hogy minden ruhadarabból többet – a kelleténél jóval többet – pakolok, de minden olyan dolgot elcsomagolok, amire szinte biztos, hogy semmi szükségem. De miért is ne raknám el?

Mindenre gondolni kell. Mondjuk az időjárásváltozásra, az esőre, arra, hogy hideg vagy túl meleg lenne a szálláson, na és arra is, ha valamelyik programhoz szép ruha kéne vagy épp az ellenkezője.

Egy szó mint száz, van mit tanulnom csomagolás terén. A legújabb cikkünknek hála képzeletben 7 napig nyaraltam, mindössze 5 ruhadarabbal. Tartsatok velem!

Az 5 ruhadarab, amire szükség lesz:

  • trikó
  • ing
  • sort
  • maxiszoknya
  • farmerkabát

És amik még kellenek:

  • cipő vagy szandál – nekem egy tornacipőre esett a választásom
  • kényelmes táska
  • napszemüveg
  • nyaklánc

Forrás:
Hámori Zsófia

Első nap: sort + ing

Ha díjakat osztanék, tuti, hogy ennek a szettnek adnám az első helyezésért járót. Egyszerre nőies és kényelmes – egy nyaralás során simán felvenném városnézéshez, múzeumba vagy vacsorához, de mostantól a szürke hétköznapokon is előveszem majd.

Forrás:
Hámori Zsófia

Második nap: sort + trikó 

Szinte egész nyáron sort + trikó kombóban vagyok, így ez a szett is átment a teszten. Egyszerű, laza és kényelmes. 

Forrás:
Hámori Zsófia

Harmadik nap: maxiszoknya + trikó 

Nagyon ritkán hordok maxiszoknyát, nem a szívem csücske. Egy egyszerű trikóval azonban szuper viselet volt. Lenge, könnyed, pont ami egy nyári napon kellhet. 

Forrás:
Hámori Zsófia

Negyedik nap: maxiszoknya (ruhaként)

Kényelem és hőség szempontjából ez volt a legpraktikusabb viselet. Tengerpartra tökéletes, ez a szett is levizsgázott.

Forrás:
Hámori Zsófia

Ötödik nap: maxiszoknya + ing

A VOUS-lányok egyik kedvence volt a maxiszoknya + ing kombó. Bár magamon nem szívesen látnám újra, a viselésével nem volt gond. A szoknya szellős, az ing megkötve laza.

Forrás:
Hámori Zsófia

Hatodik nap: ing (szoknyaként) + trikó 

A hatodik szett nehezen szerettette meg magát: az első pár percben – talán az ing színe miatt – olyan érzésem támadt, mintha törölközőbe csavarva járkálnék. Tanulság: ha újragondolnám a listát, nem fehér inget választanék. Ez így ebben a formában túl lenge és túl átlátszó volt.

Férfiingből női ruha? Simán! – Kipróbáltam a neten keringő trükköket

Kíváncsiak vagytok, hogyan kötöttem meg az inget? 

Évek óta szemezgettem a jól ismert „férfiingből női ruhát”-trükkökkel, de sosem hittem, hogy a végeredmény valóban jól tudna mutatni. Tévedtem! Egy novemberi cikkemben megmutattam, hogyan viselhettek egy férfi inget hat különböző módon. A teljes cikkért kattintsatok IDE!

Forrás:
Hámori Zsófia

Hetedik nap: ing (ruhaként) + farmerkabát 

Az ingruhánál szintén a hatodik szettnél levont tanulság volt érvényes: egy élénkebb színű vagy mintás ing nyerőbb lett volna. 

Forrás:
Hámori Zsófia
engel-nora-ha-nyaralni-keszultok-ez-a-ti-cikketek-igy-lesz-egyetlen-ruhabol-ot-kulonbozo-szett1

Nyaralni készültök? Ez a ti cikketek: így lesz egyetlen ruhából 5 különböző szett

„Már számos VOUS-cikkben olvashattátok, főszerkesztőnk, Eszter azt vallja, egy ruhát akkor érdemes megvennünk, ha legalább harmincszor viselni is fogjuk. Nos, ha az egynyári ruhátoknak nem is feltétlen szántok ilyen hosszú életet, arra mindenképp érdemes odafigyelnetek, hogy jól kombinálható darabot vásároljatok. Ha pedig jól kombinálható, garantáltan gyakran viselitek majd – mondjuk akár egy nyaralás alatt ötször!” – Egy korábbi cikkben megmutattam, hogy viseljetek egyetlen ruhát ötféleképpen!

Ajánlott cikkek