Egyéb kategória

Az 5 legszomorúbb esküvőicsokor-elkapás

Egy esküvőt ugyan számtalan babona övez, mégis van egy, ami úgy tűnik, hogy egyesek számára a legfontosabb. Véresen komolyan veszik, és van, hogy foggal-körömmel küzdenek a végeredményért! Hogy mire gondolok? Hát persze hogy a menyasszonyi csokor elkapására!

vous - 2015.08.15.
Az 5 legszomorúbb esküvőicsokor-elkapás

Las Vegas után egy esküvő az a hely, ahol bármi megtörténhet. Ahol megesik, hogy feketébe borul minden, vagy épp a koszorúslányok túlragyogják magát a menyasszonyt, de olyan is előfordul, hogy a női vendégek egy virágért összeverekednek. Hisz mindenki tudja, hogy aki elkapja a menyasszony csokrát, az áll következőnek oltárhoz. Döbbenten, nevetve és néha furcsán néztünk egy-egy videót, amin foggal, de leginkább körömmel küzdenek a hölgyek.

Nézzétek meg, összegyűjtöttük az 5 legdurvábban félresikerült csokorelkapást! 

Kezdődhet a kicsi a rakás

Ha az enyém nem lehet, a tiéd se legyen!

Van, aki úgy érzi, olimpiát nyert

Hopp egy virág, hopp egy gyerek!

Vigyétek, nekem mégsem kell!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.