Egyéb kategória

Szuper fotók igazi, szexi nőkről, akik Trill-jógáznak

Újabb őrület fut az Instán, ezúttal a #TrillYoga hashtagre keresve dob ki vagy ötezer nőt, akik igencsak pőrén, szinte bármilyen helyszínen valamilyen jógapózba csavarodnak. Most pedig eláruljuk nektek, mi is a lényege ennek az "új" jógafajtának.
vous - 2015.08.12.
Szuper fotók igazi, szexi nőkről, akik Trill-jógáznak

A Trill-jóga nem követi, hanem létrehozza a szabályokat, ez abban nyilvánul meg, hogy jógastúdión kívül szinte bárhol szabad jógapózt felvenni: metrón, üzletben, utcán, otthon. Másfelől pedig a legtöbben hiányosabb, ám szexi szerelésben relaxálnak és bátran megmutatják a testüket. Végignézve a lányok képeit, igazi, hús-vér nők, akik természetességüket felvállalva pózolnak a kamera előtt. Szépek, ragyogóak, természetesek. Nem utolsósorban pedig szexik.
Nézzétek meg ti is!

Forrás:
http://websta.me/n/misstmaxim

Forrás:
https://instagram.com/cbquality/

Forrás:
http://websta.me/n/yogaspot14

Forrás:
http://websta.me/n/gymbooty
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.