Egyéb kategória

Egy esküvői ajándék, amit mindenkinek látnia kell!

Sok szívmelengető esküvői videót láttunk már, de ez most nálunk a legeklegje. Olyan ajándékot adott egy édesanya a lányának az esküvője napján, amit bizony mindenki könnyes szemmel csodált. Készítsétek a zsepiket és lessétek meg ti is!
vous - 2015.08.10.
Egy esküvői ajándék, amit mindenkinek látnia kell!

21 évvel ezelőtt egy amerikai pár, Sherry és Craig, a kisfiúk mellé örökbe fogadott egy kislányt is, Brooke-ot. A kicsi Brooke 18 hónapos volt, amikor az édesanyja úgy döntött, egy olyan ajándékot készít neki, amit a lány soha nem felejt el.

Egy levélben írta meg, mit is éreznek férjével iránta és milyen boldogságot hozott a családjukba. 21 évvel később ezt a levelet saját esküvői ruhája egy darabjára nyomtatva adta oda lányának, mégpedig azon a napon, mikor Brooke oltár elé állt.

Forrás:
thefilmpoets

1994. december 15.
Kedves kicsi Brooke babánk!
Ahogy ezt írom neked, te éppen mélyen alszol a kiságyadban. 18 hónapos vagy. Csak azt szeretnék, hogy tudd, mennyi szeretetet és örömöt hoztál nekünk. Igazán boldog családdá varázsoltál minket. Egy aprócska kis érték vagy nekem, apunak és egy pici testvér, Brian számára. Mielőtt apuval összeházasodtunk volna, mindig is azt mondtuk, egyszer egy kislányt és egy kisfiút szeretnénk. Azt mondogattuk, ha kislányunk lesz, akkor Brooke-nak fogjuk hívni. Te vagy a mi kicsi Brooke babánk. Brooke, szeretnénk, ha tudnád, mennyire különleges vagy számunkra és Isten választott és küldött téged anyuhoz, apuhoz és Brianhez. 
Szeretünk!
Anyu és Apu

A megható eseményről videó is készült, amit ide kattintva ti is megnézhettek. Már ha felkészültetek a megható pillanatokra!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.