Egyéb kategória

VOUS-időkapszulába mentünk minden fontosat

Ezt nem akarom elhinni, már augusztus van! Innen fogva rohamléptekben telnek a napok, és van, aki már a karácsonyra készül. Bár mi a jelenben élünk, így a napsugaraknak vígan örülünk, mégis eszünkbe jutott az év vége. Viccesen közelítünk az elmúláshoz, időkapszulát készítünk. 
vous - 2015.08.05.
VOUS-időkapszulába mentünk minden fontosat

Mi is az időkapszula?

Az időkapszula régi idők tárgyaiból összeállított csomag, amelyet urnában vagy dobozban tárolnak. Tartalma az aktuális kort idézi, általában jeles esemény alkalmával készítik. Ez a kommunikáció egy fajtája, üzenet a jövőnek, emlék. 

Új év, új mi

Mi az év fordulóját szemeltük ki magunknak, vagyis amikor 2015 2016-ra vált. Öt hónap hosszú idő, rengeteget fogunk változni mi is, ti is, ezért feljegyzéseket készítünk, jelenleg hogyan érezzük magunkat, hogyan telnek a mindennapjaink, hányan olvassátok sorainkat, mi a kedvenc tárgyunk, dalunk, ételünk, rajzolunk és elképzeljük magunkat, miként fogunk festeni kívül és belül december utolsó napjaiban. Elképzelésünk sincs! Terveink, vágyaink, álmaink vannak, emellett szeretjük magunkat a sors kegyeire bízni.

Mindig az jön, amire szükségünk van, amiből tanulunk, és sosem jön akkora galiba, amit ne bírnánk el, amihez ne lenne elég erőnk.

Tehát, bármi „rossz” történik, az értünk van, minket szolgál. Persze, mindig számítunk a jóra, hiszen mindig jobb és jobb lesz. (Abban az esetben, ha a tanultakból magunkévá tettük a tapasztalatot, vagyis megtanultuk, amit az aktuális történés számunkra hordozott.)

Mint egy női táska…

A mi időkapszulánk olyan, mint egy átlagos női táska. Csupa hasznos és nélkülözhetetlen kellék van benne. Magazin, hogy képben legyünk a trendeket illetően, az épp olvasott könyv, hogy a várakozást is hasznosan töltsük, egy flakon víz, hiszen ez az igazi életelixír, korrektor, amitől oly frissek leszünk, mintha végigaludtuk volna az éjszakát, ajakír, aminek köszönhetően puha és bársonyos ajkaink csókra csábítanak, kedvenc nyári körömlakkunk, egy kis üveg pezsgő, ami nélkül nem indulhat a csajos este és a szilveszter sem, papír és toll, mert gondolatainkat jó leírni és persze megosztani, házi készítésű egészséges keksz, ami finom és alakbarát, cetlik, üzenetek magunknak, nektek, és cetlik, amikre kedvenc nyári slágereinket írtuk, ami majd mosolyt csal az arcunkra a téli hidegben… megannyi ötlet, magunktól magunknak.

Forrás:
Faluhelyi Fanni

Ne feledd, a jövőbeli énedet a ma hozott döntéseid és gondolataid alakítják.

Ajánlott cikkek