Egyéb kategória

Ha fogyni szeretnél, ne ezeket a módszereket próbáld ki!

Több száz fogyási módszer kering az interneten és sajnos rengeteg olyan is van köztük, ami vagy káros az egészségre, vagy csak egyszerűen oltári nagy hülyeség. Mint például az, hogy fagyjatok meg egy kád hideg vízben és ezzel elégettek akár 500 kalóriát is. Felbőszülve a sok szerencsétlen diétázási “tippen”, most összegyűjtöttem azokat, amiknek körülbelül pont annyi értelme van, mint kocsmatúrára menni tűsarkúban.
vous - 2015.08.04.
Ha fogyni szeretnél, ne ezeket a módszereket próbáld ki!

Íme, a top 5 legostobább diéta, amit valaha kitaláltak:

5. Diétás szappan

A fogyni vágyók olyan hínártartalmú szappannal mosakodnak, amelyben a hasznosnak tartott összetevők áthatolnak a bőrön és elégetik a zsírt. Kiválthat allergiás reakciót és semmi, de tényleg semmi nem bizonyítja, hogy ez valóban eredményes is lenne.


4. Éhezés


“Amit nem eszel meg, az nem hizlal” – mondják ezt azok a nagyon okosak, akik éheztetik magukat. Napokig vagy akár hetekig. Értem én, hogy a fogyás a cél, de tényleg ilyen áron akarják ezt elérni?

Forrás:
Pixabay

3. Dohányzás

Oké, a top 1-hez képest még nem olyan durva, de gondoljuk csak végig! A dohányzás a létező legerősebb módon pusztítja a szervezetünket, teszi tönkre az egészségünket és ezzel együtt minket is. Sokan viszont úgy vannak vele, hogy a dohányzás fogyaszt. Ami alapvetően igaz is, hiszen több tanulmány bizonyította már be, hogy a cigizés csökkenti az étvágyat.


2. Vattapamacs-diéta

Valószínűleg egyes elborult elmével rendelkező emberek ezt a módszert “hatásosabbnak” gondolják, mint mondjuk a puffasztott rizs evését. Szerintük ha száraz vattapamacsot nyelnek le, akkor a gyomruk tele lesz és nem lesznek éhesek. Hogy mi? Most ez komoly? Semmi tápanyag nincs benne, és még az emésztőrendszert is tönkreteszi!

1. Galandféreg-diéta


Ha van undorító… Akkor az ez! Sőt, mi több, életveszélyes állapotba is kerülhet a fogyókúrázó. A galandféreg felfalja a gyomorban lévő táplálékot, amitől tényleg megszabadulhatunk pár kilótól. Viszont az ásványi anyagokat és vitaminokat is elpusztítja, valamint a szerveinket is károsítja.

Jó tanács: ne próbáljátok ki egyiket sem! Ha tényleg fogyni szeretnétek, sportoljatok és táplálkozzatok egészségesen. Vagy ha így sem megy a dolog, keressetek fel egy szakembert, aki segíthet nektek!

Ajánlott cikkek