Egyéb kategória

Izmos, sportos lányok, akiket tényleg érdemes követni az Instagramon

Vessünk véget az "Izom Ica", felfújt lányok majmolásának, és jöjjön el az igazi nők kora! Az igazi nőké, akik jól (tisztán) esznek és sokat a testükért, megtalálva a tökéletes középutat, és így igazi példaképek lehetnek mindannyiunk számára.
vous - 2015.07.30.
Izmos, sportos lányok, akiket tényleg érdemes követni az Instagramon

Két dolgot hallunk állandóan: fogadjuk el magunkat, barátkozzunk meg a testünkkel, de persze sportoljunk nagyon sokat és étkezzünk egészségesen. Én ezidáig azt gondoltam, a kettő együtt nem megy. Mert vagy otthon majszoljuk a csokit a kanapén, vagy az edzőteremben élünk. Abban szerintem egyetértünk, hogy egyik sem normális. El kell fogadjuk magunkat, de amit lehet, meg kell tennünk annak érdekében, hogy a maximumot hozzuk ki a testünkből. Olyan Insta-lányokat mutatok nektek, akik ezt nagyon profin művelik, kötelező őket bekövetni.

Adrienne Koleszar

A német csajszi 31 éves fitneszimádó bikinimodell. Nagyon hétköznapi dolgokat csinál, amellett, hogy versenyszerűen építi a testét. Finomakat eszik-iszik, mégsem viszi túlzásba.

Oatmeal Queen – Zabkása-királynő

Róla már biztosan hallottatok. Kriszti több mint 15 kilót fogyott csak edzéssel, de nem találta magát így sem túl vonzónak. Ahogy ő fogalmaz „deszka” volt, és amit izomnak hitt, valójában csak a csont volt. Így visszatért az evéshez, de csak egészséges alapanyagokból főz.

Naturally Ariana

Ahogy már a neve is sejteti, Ariana csupa-csupa természetesség. Német élet- és ételblogger. Imád jógázni és enni. Ínycsiklandó, amiket készít. Kövessétek be és csekkoljátok.

Lisacoconut

Az Amszterdamban élő lány pilates-oktató, imád egészségesen élni. Annyira jó kajákat tölt fel az oldalára, hogy biztos ti is egyből megkívánjátok. Ja, természetesen csupa egészséges hozzávalókból.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.