Egyéb kategória

Izmos, sportos lányok, akiket tényleg érdemes követni az Instagramon

Vessünk véget az "Izom Ica", felfújt lányok majmolásának, és jöjjön el az igazi nők kora! Az igazi nőké, akik jól (tisztán) esznek és sokat a testükért, megtalálva a tökéletes középutat, és így igazi példaképek lehetnek mindannyiunk számára.
vous - 2015.07.30.
Izmos, sportos lányok, akiket tényleg érdemes követni az Instagramon

Két dolgot hallunk állandóan: fogadjuk el magunkat, barátkozzunk meg a testünkkel, de persze sportoljunk nagyon sokat és étkezzünk egészségesen. Én ezidáig azt gondoltam, a kettő együtt nem megy. Mert vagy otthon majszoljuk a csokit a kanapén, vagy az edzőteremben élünk. Abban szerintem egyetértünk, hogy egyik sem normális. El kell fogadjuk magunkat, de amit lehet, meg kell tennünk annak érdekében, hogy a maximumot hozzuk ki a testünkből. Olyan Insta-lányokat mutatok nektek, akik ezt nagyon profin művelik, kötelező őket bekövetni.

Adrienne Koleszar

A német csajszi 31 éves fitneszimádó bikinimodell. Nagyon hétköznapi dolgokat csinál, amellett, hogy versenyszerűen építi a testét. Finomakat eszik-iszik, mégsem viszi túlzásba.

Oatmeal Queen – Zabkása-királynő

Róla már biztosan hallottatok. Kriszti több mint 15 kilót fogyott csak edzéssel, de nem találta magát így sem túl vonzónak. Ahogy ő fogalmaz „deszka” volt, és amit izomnak hitt, valójában csak a csont volt. Így visszatért az evéshez, de csak egészséges alapanyagokból főz.

Naturally Ariana

Ahogy már a neve is sejteti, Ariana csupa-csupa természetesség. Német élet- és ételblogger. Imád jógázni és enni. Ínycsiklandó, amiket készít. Kövessétek be és csekkoljátok.

Lisacoconut

Az Amszterdamban élő lány pilates-oktató, imád egészségesen élni. Annyira jó kajákat tölt fel az oldalára, hogy biztos ti is egyből megkívánjátok. Ja, természetesen csupa egészséges hozzávalókból.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!