Lélek

Meg lehet törni annyira egy pasit, hogy megváltozzon? – Mit gondolsz, Marco?

Létezik az életünkben az a történet, amelyet soha, senkinek sem mesélünk el. Vagy elmesélnénk, de barátnak, ismerősnek nem akarjuk. Akkor jön a képbe Marco, aki a kimondott és kimondatlan kérdésekre is válaszol, tükröt tart. Most éppen Veronikának, akit megcsaltak, aki megszabadult a megcsalótól, de most mégis lelkiismeret-furdalása van.
vous - 2015.07.25.
Meg lehet törni annyira egy pasit, hogy megváltozzon? – Mit gondolsz, Marco?

Szia.

Elnézést hogy így rád török. Olvastam az egyik cikkedet nős pasikról, nagyon jól sikerült! Szeretném, ha az én nyomoromra is válaszolnál. Volt egy pasim három évig, most menesztettem. Egy évvel ezelőtt elkezdődött nála a puncipara. A fodrászomnak, a legjobb barátnőmnek írt, hogy kielégítené a nyelvével, aztán a melóhelyén landolt egy másik csajon. Persze, amikor kiderült, nagyon földhöz vágott, és adtam neki még egy esélyt. Május óta tudom, hogy nem megy ez nekem, és szóltam neki, hogy pakoljon.

Azóta lefogyott, szétcsúszott, és engem vádol az élete nyomorba döntésével.

Az eszem, a szívem tudja, hogy soha nem kell nekem ő már, de sajnálom picit, lelkiismeret-furdalásom van, mert nagyon rideg módon szabadultam meg tőle. Létezik olyan, hogy egy pasit annyira megtörsz, hogy megváltozzon?
Köszönöm előre is a választ.
Veronika

Szia.

Nem, nem létezik.
A fodrászt nyelvvel zaklatós, melóhelyen becsúszós pasik újratöltenek.
Hatszor legalább.
Szóval ne aggódj.
Örülj, hogy lefogyott.
Miattad.
Legalább majd ha legközelebb a körmösön landol, könnyebb lesz a leszállás.
De ezt te már ne sajnáld.
Lépj tovább.
Keress mást.
Nagyon mást.
Egy veled kalandozó prímást.
Aki neked zsírozza a vonóját.
Hogy aztán évekig húzhassa.
Csak a te nótád.
 
Üdv:
Marco
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.