Trend

Színek, minták, kiegészítők – Így lehet tökéletes a buliszettetek!

Ha nyár, akkor bulik. Ha pedig bulik, akkor jöhetnek a forrónacik, miniszoknyák, a többet megmutató felsők és társaik. De mint mindenben, itt is fontos a mértékletesség! Mutatok nektek néhány összeállítást, amiben ti lehettek a bulik királynői, az éjszaka kalandornői.

vous - 2015.07.25.
Színek, minták, kiegészítők – Így lehet tökéletes a buliszettetek!

Mióta az eszemet tudom, a "kevesebb, több" elvét követem. Általában ez pozitívan is szokott elsülni. Mindig is szerettem kitűnni, de mivel a sors csak jó fenékkel és kevésbé mutatós mellekkel áldott meg, így be kellett vetnem a ruhákhoz való szakértelmemet, ha egy-egy pillantást magamra szerettem volna vonzani.

Nyáron a legjobb és a legkönnyebb felöltözni, főleg a bulikba, mert használhatunk színeket és mintákat is.

Legyetek bátrak! Viseljetek nyugodtan mindent, ami vidám, mintás, és élénk színnel tarkított.

 • Elő a szoknyákkal!
  Én nagy kedvelője vagyok a ceruzaszoknyának, hiszen a végtelenségig nőies viselet és sok helyen alkalmazható, például akár egy nyári buliba is 
 • Jöhetnek a forrónacik!
  Ügyeljetek arra, hogy vagy a feneketeket, vagy a dekoltázsotokat helyezzétek előtérbe. A kettő együtt közönséges hatást kelt, még akkor is ha a férfiak többségének bejön. (De ne feledjük: maximum 1 éjszakára!)
 • Merjetek magas sarkút felvenni!
  Azoknak a lányoknak a táborát képviselem, akik a partikat magas sarkúban tudják leginkább elképzelni. Természetesen senki ne érezze magát rosszul, ha előtérbe helyezi a kényelmes cipellőket, azok is tudnak csinosak lenni. Szerencsére manapság lehet találni 6-7 sarokcentis, igazán kényelmes darabokat is

Figyeljetek oda az összhatásra, hiszen fontos a harmónia az outfitben! A színek, fazonok, minták, anyagok passzoljanak egymáshoz, ne ilyenkor kísérletezzetek az eltérő anyagú és mintájú ruhákkal, mert akár mellé is nyúlhattok.

Forrás:
Unsplash/Abigail Keenan
 • Viseljetek ékszert! 
  A hétköznapokat megfigyelve, nem sokan viselünk ékszereket, ezért itt az ideje, hogy nagyobb nyakláncokkal, fülbevalókkal dobjátok fel a szettet! 
 • A táskát se felejtsétek otthon!
  A táskák mindig gondot okoztak a bulik alkalmával. De szerencsére mára már nagyon praktikus kistáskákat találunk a boltok kínálatában. Egy fehér és egy fekete általában mindenhez jó, így érdemes beszerezni belőlük

Jöjjön néhány szett, amiben minden szem rátok szegeződhet a táncparketten!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.