Otthon

Hékás, ti is milliomosok vagytok! Éljetek is úgy!

Milliomosok vagytok mind. Lehet, hogy nem a párnátok alatt lapulnak a pénzkötegek, és valószínűleg a számlátokon sincs annyi. De higgyétek el, azok vagytok. Ezek a milliók pedig elég inspirálóak – ha az otthonotokról és a dekorációkról van szó. Gyertek egy kicsit velem, nézzünk körben a lakásban. Igen, a tiétekben. Mert most még mindig egy rendhagyó lakberendezési cikket olvastok.

vous - 2015.07.20.
Hékás, ti is milliomosok vagytok! Éljetek is úgy!

Milliók a kamrából

Nekem ugyan nincsen, de a békéscsabai szomszéd néninek mindig volt mák a kamrájában. Sőt, mákdarálója is volt, így évente egyszer mindkettő hozzánk került: a mákja örökbe, a mákdarálója kölcsönbe. A millió mákszem kékesszürke, ezüstös színe elképesztően inspiráló. Ha tehetném, valamelyik falat azonnal mákszínűre festetném, mert szinte az összes színnek jó barátja. Az én kedvenceim a szokatlan megoldások: sötétbarnával, banánzölddel és kékkel kombinálnám. Ezt a posztot pedig érdemes megnézni.

Forrás:
pressloft.com

Milliók a hálóban

Ti is ismertek olyat, aki minden nap – amikor hazaér a munkahelyéről – gyorsan felporszívóz? Tisztelem és csodálom ezeket az embereket, akik csak hírből ismerik a porcicákat, és valószínűleg soha nem jutottak el addig, hogy szemtől szembe kelljen nézniük a hálószoba félelmetes ragadozójával: a poroszlánnal. A porcicákat tüntessétek el, amikor csak lehet, de a puha felületekről nem kell lemondanotok a lakásban. A meglepetésszerűen elhelyezett plédek, kendők, puha párnák és textilek otthonossá tesznek minden zugot. Az már csak rajtatok és a lakás stílusán múlik, hogy milyen az a textil és mennyit használtok belőle.

Forrás:
pressloft.com

Milliók a fürdőben

Van az úgy, hogy a gyereket alig lehet hazarángatni a játszótérről, bosszúból magával hozza a ruhájában a fél homokozót, hogy aztán marékszámra lehessen összegyűjteni a lakásban. Ha nem is ez a játszótéri (macskapisis?) homok kell a lakásba, a millió homokszem azért nagyon jól mutat. Mariann a tengerpart ihlette lakberendezésről már írt a VOUS-n, olvassátok el!

Forrás:
pressloft.com

Milliók a nappaliban

Igazi milliomossá viszont az emlékeitek tesznek benneteket. A legtöbbjük a fejetekben kristályosodik képpé, nagyon kevés az, amiről fénykép is készül. Most őszintén: mikor vettetek elő régi fényképeket utoljára? És a legújabbak hol vannak? Számítógépen, cédére mentve, telefonban, felhőben, valamennyi még az albumban. Nem lenne sokkal jobb, ha ott lennének veletek – mondjuk, a nappali falán? Még mindig tartja magát az a lakberendezési trend, hogy a képkereteknek nem kell egyformának lenniük. Az igazi lakberzsenik viszont látják a káoszban a rendszert is. Ha különböző színű kereteket választotok, akkor azok legyenek egyszerűek, a méretük pedig szintén eltérhet egymástól. Aki a formákkal játszana szívesebben, az azonos színű kereteket vegyen ugyanarra a falfelületre.

Forrás:
pressloft.com
Ajánlott cikkek