Intim

A nagy melltartódilemma: ciki, ha átlátszik a mellbimbó a pólón, vagy nem?

Szúr, kijött a vas, melegít, nem jó, nagyobbat kellett volna venni, elmozdul, kiesik a mellem. RÖGTÖN LESZAKÍTOM. KIDOBOM. A. LEGELSŐ. KUKÁBA! Ismerős? Persze, hogy a melltartóról beszélek. A nagy kérdés, amiről megoszlik a nők véleménye: hordjunk melltartót, vagy ne?
vous - 2015.07.20.
A nagy melltartódilemma: ciki, ha átlátszik a mellbimbó a pólón, vagy nem?

Mert lássuk be, mindannyian más mellmérettel rendelkezünk. Ó, hol van már az a tévhit, hogy minden nőnek egyforma, ma már tudjuk, formára, méretre és színre is eltérőek lehetnek. Túl azon, hogy egymás kis „szúnyogcsípéseit”, „dinnyéit” nézegettük általánosban, meg hogy kipróbáltunk a push up melltartóktól kezdve a pőre ciciviselésig mindent, már van véleményünk arról, hogy a melltartó kényelmes-e, vagy sem.

Van, aki meztelennek érzi magát nélküle, és van, aki úgy érzi, satuba szorították a melleit.

A divatban is megfordult már mindenféle nézet, miszerint fehér alá csak testszínű/fehér melltartó mehet, aztán kizárólag feltűnő, színes. De menő volt egy időben az is, ha jól lehúztuk a pólót a melltartóról.

Abban is egyetértünk, hogy mindenkinek magánügye eldönteni, vesz fel melltartót vagy sem, de mi van, ha emberek közé megyünk anélkül, hogy felvennénk? Mert anélkül bizony látszik a lényeg, és vannak, akiket ez zavar.

A pólón átlátszó hegyes mellbimbó olyan, mint a férfiaknál a szoros nadrágon átsejlő férfiasság. Nem biztos, hogy mindenki kíváncsi rá.

Ti hogy álltok a melltartóhordással? Kimentek nélküle az utcára?

Forrás: Pixabay

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.