Intim

A nagy melltartódilemma: ciki, ha átlátszik a mellbimbó a pólón, vagy nem?

Szúr, kijött a vas, melegít, nem jó, nagyobbat kellett volna venni, elmozdul, kiesik a mellem. RÖGTÖN LESZAKÍTOM. KIDOBOM. A. LEGELSŐ. KUKÁBA! Ismerős? Persze, hogy a melltartóról beszélek. A nagy kérdés, amiről megoszlik a nők véleménye: hordjunk melltartót, vagy ne?
vous - 2015.07.20.
A nagy melltartódilemma: ciki, ha átlátszik a mellbimbó a pólón, vagy nem?

Mert lássuk be, mindannyian más mellmérettel rendelkezünk. Ó, hol van már az a tévhit, hogy minden nőnek egyforma, ma már tudjuk, formára, méretre és színre is eltérőek lehetnek. Túl azon, hogy egymás kis „szúnyogcsípéseit”, „dinnyéit” nézegettük általánosban, meg hogy kipróbáltunk a push up melltartóktól kezdve a pőre ciciviselésig mindent, már van véleményünk arról, hogy a melltartó kényelmes-e, vagy sem.

Van, aki meztelennek érzi magát nélküle, és van, aki úgy érzi, satuba szorították a melleit.

A divatban is megfordult már mindenféle nézet, miszerint fehér alá csak testszínű/fehér melltartó mehet, aztán kizárólag feltűnő, színes. De menő volt egy időben az is, ha jól lehúztuk a pólót a melltartóról.

Abban is egyetértünk, hogy mindenkinek magánügye eldönteni, vesz fel melltartót vagy sem, de mi van, ha emberek közé megyünk anélkül, hogy felvennénk? Mert anélkül bizony látszik a lényeg, és vannak, akiket ez zavar.

A pólón átlátszó hegyes mellbimbó olyan, mint a férfiaknál a szoros nadrágon átsejlő férfiasság. Nem biztos, hogy mindenki kíváncsi rá.

Ti hogy álltok a melltartóhordással? Kimentek nélküle az utcára?

Forrás: Pixabay

Ajánlott cikkek