Intim

A nagy melltartódilemma: ciki, ha átlátszik a mellbimbó a pólón, vagy nem?

Szúr, kijött a vas, melegít, nem jó, nagyobbat kellett volna venni, elmozdul, kiesik a mellem. RÖGTÖN LESZAKÍTOM. KIDOBOM. A. LEGELSŐ. KUKÁBA! Ismerős? Persze, hogy a melltartóról beszélek. A nagy kérdés, amiről megoszlik a nők véleménye: hordjunk melltartót, vagy ne?
vous - 2015.07.20.
A nagy melltartódilemma: ciki, ha átlátszik a mellbimbó a pólón, vagy nem?

Mert lássuk be, mindannyian más mellmérettel rendelkezünk. Ó, hol van már az a tévhit, hogy minden nőnek egyforma, ma már tudjuk, formára, méretre és színre is eltérőek lehetnek. Túl azon, hogy egymás kis „szúnyogcsípéseit”, „dinnyéit” nézegettük általánosban, meg hogy kipróbáltunk a push up melltartóktól kezdve a pőre ciciviselésig mindent, már van véleményünk arról, hogy a melltartó kényelmes-e, vagy sem.

Van, aki meztelennek érzi magát nélküle, és van, aki úgy érzi, satuba szorították a melleit.

A divatban is megfordult már mindenféle nézet, miszerint fehér alá csak testszínű/fehér melltartó mehet, aztán kizárólag feltűnő, színes. De menő volt egy időben az is, ha jól lehúztuk a pólót a melltartóról.

Abban is egyetértünk, hogy mindenkinek magánügye eldönteni, vesz fel melltartót vagy sem, de mi van, ha emberek közé megyünk anélkül, hogy felvennénk? Mert anélkül bizony látszik a lényeg, és vannak, akiket ez zavar.

A pólón átlátszó hegyes mellbimbó olyan, mint a férfiaknál a szoros nadrágon átsejlő férfiasság. Nem biztos, hogy mindenki kíváncsi rá.

Ti hogy álltok a melltartóhordással? Kimentek nélküle az utcára?

Forrás: Pixabay

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.