Intim

Nagy és kerek vagy kicsi, de pajkos? Kiderült, milyen formájú mell tetszik a pasiknak

Ha a pasikat kérdeznénk, melyik a kedvenc női testrészük, sokan mondanák a melleket, a másik felük meg tutira a popsira voksolna. Ezúttal a ciciimádó pasik mutatnak rá az igazságra, kiderült ugyanis, milyen női mell jön be nekik a leginkább.

vous - 2016.12.29.
Nagy és kerek vagy kicsi, de pajkos? Kiderült, milyen formájú mell tetszik a pasiknak

A prágai Károly Egyetem kutatói egy, a nők számára egyáltalán nem MELLékes kérdésre keresték a választ:

Milyen formájú és méretű mell jön be leginkább a pasiknak?

Talán nem is lehetne eldönteni, hogy melyik nemnek fontosabbak a női mellek. Valljuk be, mi nők szentül hisszük, hogy a pasiknak a nagy, kerek cicik a gyengéi, nem véletlenül szeretne sok nő még nagyobb kebleket, ettől pedig a műtét sem riasztja el őket. Ez nem is olyan meglepő annak tudatában, hogy kutatók már bebizonyították, a nagyobb mellek általában magasabb ösztrogénszintet jelentenek, tehát a mellméret potenciális termékenységmérő is lehet.

mell

„A bimbó a helyén marad műtét után?” – most mindent megválaszolunk a szilikonmellről

A legtöbbünk fejében a szilikonmell nagyjából Pamela Andersonnal egyenlő, legalábbis rajta keresztül ismertük meg a mellnagyobbítás műfaját, és azt kell, mondjam, nem tett nagyon jót a beavatkozás PR-jának. Ugyanis míg azzal teljesen ki vagyunk békülve, ha valaki az elálló füleit megcsináltatja, viszont amikor egy lány a melle miatt fekszik kés alá, azonnal jönnek a sztereotípiák…

A cikk folytatása ITT jön!

A prágai kutatók 267 férfit kérdeztek négy különböző országból: Csehország, Brazília, Kamerun és Namíbia férfilakosságát faggatták ciciből. A vizsgálati alanyoknak két különböző méretű és feszességű kebel fotóját mutatták. Az eredmény szerint a pasik a közepes méretű ciciket kedvelik a leginkább, ezt követte a nagy méretű mell. A tesztalanyok kevésbé kedvelték az extrémnagy és ezért egy kicsit megereszkedett melleket.

Nos, hölgyek, nagyon úgy tűnik, ismét győzött a természetesség!

Ajánlott cikkek