Trend

Ezek a koszorúslányok túlragyogták a menyasszonyt

Ti is álmodoztatok már az esküvőtökről, ugye? Hogy hol lesz, mi lesz a menü, és hogy milyen csodaszép ruhátok lesz. De nemcsak araként, hanem már koszorúslányként is szinte ugyanúgy ragyoghattok, mint maga a menyasszony. Ha nem hiszitek, nézzétek meg a következő pár képet.
vous - 2015.07.16.
Ezek a koszorúslányok túlragyogták a menyasszonyt

A koszorúslányokra a legtöbben úgy gondolnak, mint akiket a menyasszony direkt „fura” ruhákba öltöztet azért, hogy egyedül ő tűnhessen ki. Ez azonban szerintem egy tévhit! Az Instagramon kutatva találtam néhány képet, melyek bizonyítják, hogy a koszorúslányok még akár a menyasszonyt is képesek túlragyogni!

Nektek melyik kép a kedvencetek?

Esküvőn fehéret? Miért ne!

Vendégként fehérben menni az esküvőre – nem is olyan régen ez még tabunak számított, ám 2015-ben már csak arra kell figyelni, hogy legyen rajtatok némi színes kiegészítő és ne pont ugyanolyan fehérben jelenjetek meg az esküvőn, mint a menyasszony. A NORIE Team stylistja, Nyaka Dóri meg is mutatott egy szuper szettet. Ide kattintva nézzétek meg a fotót!

Takács Nóra esküvői NORIE-videója kihagyhatatlan

Ha nem láttátok, pótoljátok be gyorsan! Szuper tippeket kaptok tőle.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!