Trend

Ezek a koszorúslányok túlragyogták a menyasszonyt

Ti is álmodoztatok már az esküvőtökről, ugye? Hogy hol lesz, mi lesz a menü, és hogy milyen csodaszép ruhátok lesz. De nemcsak araként, hanem már koszorúslányként is szinte ugyanúgy ragyoghattok, mint maga a menyasszony. Ha nem hiszitek, nézzétek meg a következő pár képet.
vous - 2015.07.16.
Ezek a koszorúslányok túlragyogták a menyasszonyt

A koszorúslányokra a legtöbben úgy gondolnak, mint akiket a menyasszony direkt „fura” ruhákba öltöztet azért, hogy egyedül ő tűnhessen ki. Ez azonban szerintem egy tévhit! Az Instagramon kutatva találtam néhány képet, melyek bizonyítják, hogy a koszorúslányok még akár a menyasszonyt is képesek túlragyogni!

Nektek melyik kép a kedvencetek?

Esküvőn fehéret? Miért ne!

Vendégként fehérben menni az esküvőre – nem is olyan régen ez még tabunak számított, ám 2015-ben már csak arra kell figyelni, hogy legyen rajtatok némi színes kiegészítő és ne pont ugyanolyan fehérben jelenjetek meg az esküvőn, mint a menyasszony. A NORIE Team stylistja, Nyaka Dóri meg is mutatott egy szuper szettet. Ide kattintva nézzétek meg a fotót!

Takács Nóra esküvői NORIE-videója kihagyhatatlan

Ha nem láttátok, pótoljátok be gyorsan! Szuper tippeket kaptok tőle.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: