Trend

Állati gyűrűk – ti felhúznátok?

Ti el tudnátok képzelni, hogy kis állatokat hordjatok az ujjaitokon? Egy japán művész igen, sőt meg is alkotta őket. Egyszerre aranyos és bizarr. Nektek tetszik?
vous - 2015.07.15.
Állati gyűrűk – ti felhúznátok?

Kyushu, egy japán származású művész megalkotott egy állatos gyűrűsorozatot, melynek mindegyik darabja gondosan faragott és festett, az élő állatok meglepően valós másai. Vannak köztük jegesmedvék, madarak és malacok is. Szerintetek ciki vagy cuki? 

Még több infót az állatos gyűrűkről ITT találtok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.