Trend

Állati gyűrűk – ti felhúznátok?

Ti el tudnátok képzelni, hogy kis állatokat hordjatok az ujjaitokon? Egy japán művész igen, sőt meg is alkotta őket. Egyszerre aranyos és bizarr. Nektek tetszik?
vous - 2015.07.15.
Állati gyűrűk – ti felhúznátok?

Kyushu, egy japán származású művész megalkotott egy állatos gyűrűsorozatot, melynek mindegyik darabja gondosan faragott és festett, az élő állatok meglepően valós másai. Vannak köztük jegesmedvék, madarak és malacok is. Szerintetek ciki vagy cuki? 

Még több infót az állatos gyűrűkről ITT találtok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.