Trend

Csodaszép vintage eljegyzési gyűrűk, melyekre bármikor igent mondanánk

Most, hogy nyakunkon a Valentin-nap, egyre többet gondolunk a szerelemre. Nemcsak azért, mert ilyenkor minden rózsaszín szívecskékben és virágokban úszik, hanem azért is, mert a karácsony mellett ez az az ünnep, mikor a legtöbb férfi felteszi a nagy kérdést. Ilyenkor pedig a nők fejében is ott motoszkál egy nagy kérdés: vajon milyen lesz a gyűrű?
vous - 2016.02.13.
Csodaszép vintage eljegyzési gyűrűk, melyekre bármikor igent mondanánk

Persze, nyilván, ha életünk szerelme egy gyűrűvel térdel előttünk, akkor szinte mindegy is, hogy néz ki, de azért biztosan ti is álmodoztatok arról, hogy milyet szeretnétek. Nagy kő, kis kő, színes vagy klasszikus – de a legfontosabb, hogy passzoljon hozzátok. Hogy úgy érezzétek, az a gyűrű tényleg a TIÉTEK.

Már mutattunk nektek csodaszép Disney-gyűrűket és valódi, átlagos nők eljegyzési gyűrűit, most pedig vintage hatású gyűrűket gyűjtöttem nektek össze, tudjátok, azokat az igazi klasszikus, antik darabokat – különlegesek, egyediek és gyönyörűek. Nektek melyik a kedvencetek?

Forrás: Instagram/shopthevault

Forrás: Instagram.com/ redgingerjewelryco

Forrás: Instgram.com/cvb_id

Forrás: Instagram.com/ marketsquarejewelers

Forrás: Instgram.com/ weddinglust

Forrás: Instagram.com/marketsquarejewelers

Forrás: Instagram.com/ marketsquarejewelers

Forrás: Instagramcom/ heidigibsondesigns

Forrás: Instagram.com/ heidigibsondesigns

Forrás: Instagram.com/ sarahkjp

Apropó, ti mit szólnátok ahhoz, ha a pasitok Valentin-napon kérné meg a kezeteket? Romantikus vagy ciki?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.