Trend

Csodaszép vintage eljegyzési gyűrűk, melyekre bármikor igent mondanánk

Most, hogy nyakunkon a Valentin-nap, egyre többet gondolunk a szerelemre. Nemcsak azért, mert ilyenkor minden rózsaszín szívecskékben és virágokban úszik, hanem azért is, mert a karácsony mellett ez az az ünnep, mikor a legtöbb férfi felteszi a nagy kérdést. Ilyenkor pedig a nők fejében is ott motoszkál egy nagy kérdés: vajon milyen lesz a gyűrű?
vous - 2016.02.13.
Csodaszép vintage eljegyzési gyűrűk, melyekre bármikor igent mondanánk

Persze, nyilván, ha életünk szerelme egy gyűrűvel térdel előttünk, akkor szinte mindegy is, hogy néz ki, de azért biztosan ti is álmodoztatok arról, hogy milyet szeretnétek. Nagy kő, kis kő, színes vagy klasszikus – de a legfontosabb, hogy passzoljon hozzátok. Hogy úgy érezzétek, az a gyűrű tényleg a TIÉTEK.

Már mutattunk nektek csodaszép Disney-gyűrűket és valódi, átlagos nők eljegyzési gyűrűit, most pedig vintage hatású gyűrűket gyűjtöttem nektek össze, tudjátok, azokat az igazi klasszikus, antik darabokat – különlegesek, egyediek és gyönyörűek. Nektek melyik a kedvencetek?

Forrás: Instagram/shopthevault

Forrás: Instagram.com/ redgingerjewelryco

Forrás: Instgram.com/cvb_id

Forrás: Instagram.com/ marketsquarejewelers

Forrás: Instgram.com/ weddinglust

Forrás: Instagram.com/marketsquarejewelers

Forrás: Instagram.com/ marketsquarejewelers

Forrás: Instagramcom/ heidigibsondesigns

Forrás: Instagram.com/ heidigibsondesigns

Forrás: Instagram.com/ sarahkjp

Apropó, ti mit szólnátok ahhoz, ha a pasitok Valentin-napon kérné meg a kezeteket? Romantikus vagy ciki?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.