Világ

Nicky Hilton menyasszonyi ruhájától eláll a lélegzeted

A 31 éves örökösnő és divattervező péntek este mondta ki a boldogító Igent James Rothschildnek Londonban. Nicky káprázatosan festett Valentino ruhájában. A nyoszolyólány testvére, Paris Hilton volt, a koszorúslányok pedig Dennis Basso ruhában tündököltek. 
vous - 2015.07.11.
Nicky Hilton menyasszonyi ruhájától eláll a lélegzeted

A háromnapos ceremónia a St. James Spencer House-ban koktélokkal indult, és ki tudja, hol ér majd véget. Addig is itt vannak a képek az ifjú párról, Paris Hiltonról és a nem mindennapi násznépről.

A további gyönyörű fotókat ITT nézhetitek meg!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.