Otthon

VOUS-videó – Kipróbáltuk, működik-e a folttisztítás ecettel

"Bezzeg az én időmben! Bezzeg, amikor még fiatal voltam!" Biztosan ti is gyakran hallottátok ezeket a kifakadásokat a nagyszülőktől. Ugyan sokszor érezhetitek úgy, hogy  a könyökötökön jönnek ki az intelmek, azért van abban valami, ahogy ők látták a világot. Praktikus szemmel, tisztán.
vous - 2015.07.13.
VOUS-videó – Kipróbáltuk, működik-e a folttisztítás ecettel

Az ősrégi, tanulságos történeteken kívül van még valami, amit tanulhatunk tőlük: ezek pedig a PRAKTIKÁK. Azok az igazi, régi, nagyi féle tippek, amik az esetek többségében tényleg beválnak. Most négy olyan trükköt mutatok be, amik valóban hasznosak lehetnek a mindennapokban. (És az is kiderül, melyik működik igazán.)

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.