Világ

Újabb cuki Pixar-mese került a mozikba

Régen néztetek már mesét? Pedig itt az ideje, hogy újra popcornt ragadjatok, hiszen egy szuper animációs film hódít a mozikban.

vous - 2015.07.07.
Újabb cuki Pixar-mese került a mozikba

Bíró Eszter osztja meg élményeit a Kultjelző blogon a legújabb cuki meséről, az Agymanókról. Ide kattintva olvashatjátok el, miért is imádta az énekesnő ennyire a mesét. 

Az Agymanók a Pixar legújabb animációs filmje, ami világszerte hódítja meg a mozikat. 

Először nézzétek meg ti is az előzetest, aztán pedig irány a mozi! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.