Világ

Kapaszkodj meg! Így néz ki most a Teletabik napocskája

Most fogsz sírva fakadni, mert ennyire öregnek még biztos, hogy soha nem érezted magad. Emlékszel még a Teletabik viháncoló kisbabájára, aki a napocskát „játszotta”? Bizony, ő sem maradt örökké csecsemő, nemrég ünnepelte 19. születésnapját, és azt is megmutatjuk, hogy néz ki most.

vous - 2015.07.07.
Kapaszkodj meg! Így néz ki most a Teletabik napocskája

Személy szerint számomra már az is hatalmas csapás volt, mikor pár hónappal ezelőtt megtudtam, hogy Eminem kislánya, Hailie idén töltötte be a tizennyolcat, és már rég nem az a szőke apróság, akinek apukája nem túl szofisztikált szavakkal rapszámokat énekelt. Most pedig itt a következő lesújtó hír: a méltán hírhedt Teletabik kacarászó napocskáját játszó kisbaba, Jess Smith, 19 éves lett, a nagy nap alkalmából pedig megmutatta a világnak, mennyit változott az elmúlt 18 évben:

Objektum doboz

Ráadásul a fotóhoz egy kommentárt is írt:

Hosszas gondolkozás után úgy döntöttem, eljött az idő, hogy mindenkinek elmondjam. Sokáig titkoltam mindenki előtt, de az egyetemi barátaim annyira támogattak, hogy most már elég bátor vagyok ahhoz, hogy eláruljam: én vagyok a napocska a Teletabikból.

Sőt, a lány egy nagyon fontos kulisszatitkot is megosztott leghíresebb szerepéről. Jess elárulta, nem azért kacarászott olyan vidáman a felvételen, mert a sorozat készítői olyan viccesek voltak – azt mindannyian tudjuk, hogy nem voltak azok –, hanem mert édesapja is ott volt a forgatáson, aki egy plüssmacival megnevettette.

Címkék: #mese #teletabik #tv
Ajánlott cikkek