Test

Játszva fogyni? Szó szerint lehetséges!

Személyi edző? Diéta? Önsanyargatás? Felejtsétek el! Az új őrület szerint egy online játékkal is fogyhattok.
vous - 2015.07.07.
Játszva fogyni? Szó szerint lehetséges!

Sokféle fogyasztó módszer létezik már: ilyen diéta, olyan diéta, edzés és sok-sok szenvedés. Na, ezek azok a dolgok, amiktől állítólag egy online játéknak köszönhetően elbúcsúzhattok.

Brit kutatók készítettek egy olyan online játékot, amely segít edzeni az agyat és ezáltal a játékos akár heti 0,7 kilótól is megszabadulhat. S mindezt játszva…

Az Exeter Egyetem, a Cardiff Egyetem és a DailyMail összeállt, hogy elkészítse ennek a játéknak a 10 perces verzióját, amit ide kattintva ti is kipróbálhattok.

A játékban nem sok szabályt kell betartanotok, csupán annyit, hogy folyamatosan elkerülitek az olyan képeket, amin kekszek, édességek, gyorskaják szerepelnek, míg az egészséges dolgokat ábrázoló képekre reagáltok. Nem is nehéz, ugye? 

Ha pedig azt szeretnétek, hogy hamar meglátszódjon rajtatok a játék eredménye is, akkor heti 4 alkalommal kell leülnötök a játék elé.

Na de miben rejlik a siker titka?

Az elképzelés azon alapul, hogy a játék segít az agyadnak a kalóriadús ételekre nemet mondani, míg az egészséges ételeket előnyben részesíteni.

Ha hihetünk egy tanulmánynak, akkor a játék valóban hatásos. 41 embert teszteltek, akik átlagosan összesen 0,7 kilót dobtak le magukról hetente.

Nos, ti elhiszitek? Egy próbát megér. 

Ajánlott cikkek