Világ

Relaxáljatok VOUS-felnőttszínezővel – töltsétek le és fessétek ki még ma

Nem csak a levendulapárna nyugtathat le. Teljesen, de TELJESEN elképesztő, de úgy tűnik, 2015-ben minden felnőtt színezni szeretne. Ti is, csak még nem tudtok róla. Ha pedig megtudjátok, nem fogjátok tudni abbahagyni. Ezt garantálom.

vous - 2015.06.29.
Relaxáljatok VOUS-felnőttszínezővel – töltsétek le és fessétek ki még ma

Ezt nemcsak én mondom, hanem a világ legnagyobb online könyvesboltja, az Amazon is, ahol a TOP 20 kiadványban két felnőtteknek szóló kifestő is szerepel. Lehet, hogy gyerekkorban nem tűnt fel, de a színezés kifejezetten nyugtató, pihentető tevékenység – akkor pedig még inkább, ha csodásan megrajzolt indák tekergő vonalai, buja bogyók és terpeszkedő levelek által körülhatárolt mezőknek kell színt adni. Pont ilyet álmodtam nektek idén nyárra.

Kattintsatok az alábbi kifestőre, és töltsétek le nagy méretben, hogy nyomtatáskor is szép maradjon a kép.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!