Világ

Küldjetek még ma VOUS-képeslapot valakinek

Ma ott a Messenger, a Twitter, a SnapChat, a Viber vagy a Skype. Naponta több ezer karaktert pötyögtök, gépeltek, amelyek közül kevés igazán emlékezetes marad. De tudjátok még, kinek küldtetek először képeslapot? Mi volt rajta? Esetleg meg is van még? Döcögős gyerekbetűkkel került rá a sablonszöveg, hogy "az idő szép" és "nagyon sok fagyit eszünk", vagy már lázas kamaszírás tudatta Pont Vele, hogy csak azért, mert Valentin-nap van, muszáj volt a vallomás.
vous - 2015.07.15.
Küldjetek még ma VOUS-képeslapot valakinek

Ugye, hogy mosolyogtok, miközben felidézitek? Mi is mosolyogtunk, amikor arra gondoltunk, meglepünk benneteket egy képeslappal. Vagyis inkább kettővel. Döntsétek el ti, melyiket külditek el és melyiket tartjátok meg.
105 x 148 milliméter. Ekkora a képeslap szabványmérete. Ekkorára kell kinyomtatnotok és kivágnotok a kettő közül azt a grafikát, amit most a VOUS csapatától kaptok. Cséfalvay Fanny grafikáit imádni fogjátok, de azt az érzést is, amikor az üzenettel együtt a szíveteket is elkülditek neki a postán. (A szerkesztőség címét az impresszumban találjátok meg.)

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.