Világ

Küldjetek még ma VOUS-képeslapot valakinek

Ma ott a Messenger, a Twitter, a SnapChat, a Viber vagy a Skype. Naponta több ezer karaktert pötyögtök, gépeltek, amelyek közül kevés igazán emlékezetes marad. De tudjátok még, kinek küldtetek először képeslapot? Mi volt rajta? Esetleg meg is van még? Döcögős gyerekbetűkkel került rá a sablonszöveg, hogy "az idő szép" és "nagyon sok fagyit eszünk", vagy már lázas kamaszírás tudatta Pont Vele, hogy csak azért, mert Valentin-nap van, muszáj volt a vallomás.
vous - 2015.07.15.
Küldjetek még ma VOUS-képeslapot valakinek

Ugye, hogy mosolyogtok, miközben felidézitek? Mi is mosolyogtunk, amikor arra gondoltunk, meglepünk benneteket egy képeslappal. Vagyis inkább kettővel. Döntsétek el ti, melyiket külditek el és melyiket tartjátok meg.
105 x 148 milliméter. Ekkora a képeslap szabványmérete. Ekkorára kell kinyomtatnotok és kivágnotok a kettő közül azt a grafikát, amit most a VOUS csapatától kaptok. Cséfalvay Fanny grafikáit imádni fogjátok, de azt az érzést is, amikor az üzenettel együtt a szíveteket is elkülditek neki a postán. (A szerkesztőség címét az impresszumban találjátok meg.)

Ajánlott cikkek