Lélek

Vilmos herceg jól megmondta!

Olyan sokat beszélünk és hallunk a gyönyörű Katalin hercegnérőés gyermekeiről, hogy a büszke apukát, Vilmos herceget már-már el is felejtjük néha! A brit trónörökös június 21-én ünnepli 33. születésnapját.
vous - 2015.06.21.
Vilmos herceg jól megmondta!

Azt tudjuk, hogy a hírességek szájából elhangzott mondatok valamiért sokkal nagyobb jelentőséggel bírnak, mint ha egy barátunk mondja. A szüleinkről pedig már ne is beszéljünk. Na de Vilmos herceg, ő egészen más kategória. A királyi család sarja immár két gyönyörű gyermekkel és egy csodálatos feleséggel is büszkélkedhet, és bölcsességeket is mondott már bőven. Olyanokat, amiket ha nem is fogadunk meg százszázalékosan, elgondolkozni rajtuk mindenképp érdemes lehet.

Fontos, hogy saját magad hozd meg a döntéseidet arról, ki is vagy valójában. A tetteidért csak te felelsz, nem hibáztathatsz mást.

Azt hiszem, eddig az jelentette nekem a legtöbbet, amikor a fiamat és a feleségemet hazavihettem a kórházból.

Az életben olyan dolgok vezérelnek, mint az őszinteség, a hitelesség, a figyelmesség és a törődés.

Grafika: Petrovits Olga

38 éves vagyok, immáron ötödik éve vezetem a grafikai stúdiómat. Kicsit későn, 30 éves korom körül eszméltem fel, hogy grafikával szeretnék foglalkozni. Mindent feladva felmondtam, amire máig büszke vagyok. Jelenleg mozgóképművész mesterszakon tanulok. Ezeknek a képzéseknek és a kitartásomnak is köszönhetem, hogy a VOUS grafikusává válhattam! Munkáimat itt találjátok.

Ajánlott cikkek