Egyéb kategória

Vele léphetett félre Tóth Gabi? Ez a kép csak olaj a tűzre!

Szerdán robbantotta fel a magyar internetet Tóth Gabiék válásának a híre. Azt pletykálják, az énekesnő közelebb került a Fricska táncegyüttes egyik tagjához.
vous - 2023.08.11.
Vele léphetett félre Tóth Gabi? Ez a kép csak olaj a tűzre!

A szakítás hírére egyből elindultak a találgatások, hogy mi történhetett a sztárpár között, hiszen látszólag minden rendben volt. Krausz Gábor bejelentésében volt egy mondat, amit Tóth Gabi kihagyott a saját közleményéből:

„Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet”

Emiatt a mondat miatt sokan egyből arra gondoltak, a sztárséf a Fricska táncegyüttes valamelyik tagjára utal, hiszen Tóth Gabi a közelmúltban számos alkalommal fellépett velük.

Ha ez nem lenne elég indok arra, hogy bárki többet lásson bele ebbe a mondatba, Pócs János országgyűlési képviselő csütörtöki posztja mondhatni olaj volt a tűzre. A politikus a Kárpát-Haza Kulturális és Gazdasági Konferencia vendégeiről osztott meg fotókat. A rendezvényen többek között Tóth Gabi és a Fricska Táncegyüttes egyik tagja, Papp Máté Bence is jelen volt, ráadásul közös fotón pózoltak. A képet IDE kattintva nézheted meg!

Az érintett felek nem szólaltak meg a találgatások kapcsán.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!