Trend

Van megoldás a tökéletes frizura elkészítésére otthon is!

Van, aki minden héten fodrászhoz jár, mások otthon próbálkoznak a tökéletes frizura elkészítésével - több-kevesebb sikerrel. Azt minden nő jól tudja, hogy a megfelelő hajszárító, illetve más hajformázó eszközök minőségén sok minden múlik.
vous - 2023.07.17.
Van megoldás a tökéletes frizura elkészítésére otthon is!

De létezik egyáltalán olyan készülék, amely kielégítő, amely megfelelően szárít anélkül, hogy roncsolná a hajat? Cikkünkből kiderül!

Hajszárítás gyorsan és egyszerűen

Nyáron akár mindennapos tevékenységgé válik a hajmosás azok számára is, akiknek nem zsírosodik a hajuk. Ahhoz azonban, hogy a frizurakészítéssel ne kelljen sokat bajlódni, hogy a hajunk puha és fényes legyen, egy olyan, jó tulajdonságokkal rendelkező, megbízható hajszárítóra van leginkább szükség, mint amilyen a premiumshop24.hu webáruházban is kapható Dyson hajszárító.

Mit tud ez a készülék? Mitől ilyen különleges? Nos, napjaink egyik legmodernebb, otthoni felhasználásra tervezett hajformázó eszközéről van szó, amely amellett, hogy kíméletesen szárítja a hajat, csodás frizurák elkészítését is lehetővé teszi.

Nemcsak egyféle fej csatlakoztatható ugyanis az alapkészülékhez, hanem több is. Ha szeretnénk, használhatunk koncentrált hajformázót vagy diffúzort is, a művelet végén pedig előkerülhet a Flyaway simító fúvófej.

Gyorsan és szakszerűen száríthatjuk meg így a hajunkat percek alatt, magas hőmérsékletet használva. De ami a lényeg: a hajvégek nem károsodnak közben. Nézzük, hogyan lehetséges ez!

Mit tud egy tökéletes hajszárító?

A premiumshop24.hu webáruház népszerű terméke, a Dyson Supersonic™ hajszárító többféle színben is kapható, de mindegyikhez jár 5 különböző fej. Ezeket a szárítás során felváltva illeszthetjük rá az alapkészülékre igényeinknek megfelelően.

Nem is kell sokat pepecselnünk közben, hiszen mindegyik mágneses, így egy gyors mozdulattal rátehetjük a készülékre a kiválasztott fúvó- vagy simítófejet.

Teljesen mindegy, milyen típusú a hajunk – lehet rövid vagy hosszú, egyenes szálú vagy göndör – a Dyson hajszárítót úgy fejlesztették ki, hogy mindegyikhez használható legyen. A diffúzorral például lágy, göndör fürtöket hozhatunk létre, a lágy fúvófej pedig a vékony szálú hajhoz javasolt, de érzékeny fejbőrűeknek is ezt ajánlják.

A készülékhez tartozik egy Flyaway simító fúvófej is, amivel a szárítás végén eltüntethetőek a szálló hajszálak. Így valóban szép, fényes frizurát kreálhatunk magunknak, akár hajvasaló nélkül is.

Több fokozat, intelligens hőszabályozás

A legnagyobb előnye a Dyson hajszárítóknak az, hogy percenként 2400-szor mérik meg a kiáramló levegő hőmérsékletét, és ezáltal szabályozzák a hőt. Ebből következik, hogy bár a gép gyorsan szárít, mégsem roncsolja a hajat.

Magunk állíthatjuk be, milyen hőfokon, milyen sebességfokozaton dolgozzon a készülék, sőt hideg levegő is választható a formázáshoz.

Ezek a specifikációk lehetővé teszik, hogy hajunk sokáig egészséges, fényes és puha maradjon. Önbizalmunk is növekszik, ha napról napra olyan csodás frizurával jelenünk meg, amelyet mi magunk készítettünk el otthon.

Ajánlott cikkek