Intim

Te mihez kezdesz, amikor nincs partnered?

Az ember életében gyakran megesik az a többé-kevésbé átmeneti állapot, hogy nincs párja. Míg korábban már egész fiatalon elköteleződtek az emberek, addig ma ezt később teszik, sőt nem ritka az sem, hogy meggondolják magukat, és egy másik ember oldalán találják meg a keresett boldogságot.
vous - 2024.03.18.
Te mihez kezdesz, amikor nincs partnered?

Ám hogy mi történik a köztes időkben, arról viszonylag kevés szó esik, éppen ezért mi a mai írásunkkal ezt a kicsit magányos periódust szeretnénk górcső alá venni.

Önként és dalolva szingli?

Persze ahhoz nem fér kétség, hogy a szingli életnek is megvannak a maga előnyei, méghozzá nem is kevés. Ugyanakkor kár lenne hallgatni a szexualitásról, amely valóban problémás lehet az ilyen időszakokban. Kivéve, ha a SexShopCenter.hu maszturbátorainak valamelyike ott van a közeledben.

Mert ha nincs, akkor maradhat a markod, ami viszont több szempontból is problémás. Egyrészt unalmas lesz egy idő után, másrészt ha a pénisz ahhoz az erős szorításhoz szokik hozzá, akkor már semmilyen hüvely nem fogja megadni neki azt az élményt, amire vágyik.

Talán épp ezért érdemes a szuper rugalmas mini vaginát megvásárolni a fentebb említett webshopból. Nem elég, hogy a natúr színe a test színére emlékeztet, de élethű megformálása is segít abban, hogy azt képzeld, valódi nővel vagy!

Méreténél fogva ráadásul bárhova magaddal is viheted, így még az üzleti utakon sem kell lemondani az örömökről. Pusztán arra hívjuk fel a figyelmedet, hogy mindig használd a termékhez leginkább illő síkosítót, valamint soha ne feledkezz meg a megfelelő tisztán tartásról és tárolásról sem!

Vigyázz magadra!

És hogy miért nem tanácsos szingliként portyázni? 

Talán nem árulunk zsákbamacskát, ha azt mondjuk, hogy az egyéjszakás kalandok jóval több veszélyt hordoznak magukban, mint amennyi előnnyel járnak.

Gondolj csak a különféle összeszedhető fertőzésekre vagy a nem kívánt terhességre. Sőt, még az is potenciális veszély, hogy egy idegent engedsz be az otthonodba, és akkor még azt meg sem említettük, hogy mi van, amikor a másik fél többet képzel az aktusba.

Így talán nem csoda, ha azt javasoljuk, vágyaidat a maszturbátorok segítségével éld meg, hogy garantáltan ne okozz másnak álmatlan éjszakát, no meg persze hogy megóvd az egészséged.

Azért a maszturbátorral sem csak az öröm vár rád, hiszen azt is ugyanúgy gondosan meg kell tisztogatni, a megfelelő módon kell tárolni, és ha szolgálatba helyezed, akkor az anyagnak megfelelő síkosítóval kell ellátni!

Akár a partnered mellett is csinálhatod!

Eddig mindvégig arról volt szó, hogy ha partner híján vagy, akkor milyen kitűnő szolgálatot tehet egy mini vagina. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy akkor is bátran előkaphatod, ha van párod. Hiszen akár a külön töltött napokban is a segítségedre lehet, de még akár együtt is bevethetitek az izgalmas és örömteli szexuális élmények reményében!

Ajánlott cikkek