Egyéb kategória

Így kell ezt csinálni: titokban férjhez ment Szinetár Dóra

Titokban, csendben, a sajtó kizárása nélkül. Így lehetne legjobban Szinetár Dóra és Makranczi Zalán esküvőjét jellemezni.
vous - 2015.06.22.
Így kell ezt csinálni: titokban férjhez ment Szinetár Dóra

A színésznő a Facebookján osztotta meg élete nagy eseményét, miszerint június 20-án házasságot kötött. A sikeres színész pedig a nullahategy.hu-n mesélt legújabb szerepéről, arról, hogy mostantól férjként is helyt kell állnia. Makranczi Zalánról köztudott, hogy kerüli a sajtót, de szerelméért úgy tűnik, mindent megtesz:

Dórinak sem könnyű, mert neki figyelembe kell vennie, hogy én nem szeretnék a bulvárvilágban lenni, nekem figyelembe kell vennem, hogy bizonyos szintig mégis benne kell lennem. És ennek csak egy oka van, hogy szeretem a feleségem!

Ugye, milyen aranyosak?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.