Trend

Szexi legyen vagy kényelmes? Így válassz fehérneműt ősszel

„Viszlát, nyár! Viszlát, falatnyi fürdőruhák, lenge dresszek és szandálok!” – gondolja a pesszimista ember ősszel. Azonban van az évszaknak egy másik olvasata is, miszerint nem valami végét, hanem a megújulás kezdetét jelenti. Rengeteg pozitív impulzus ér ilyenkor is minket, amiket nem lehet figyelmen kívül hagyni: előkerülnek kedvenc őszi ruháink, és keresve sem találunk jobb alkalmat, hogy felfrissítsük a fehérneműs fiók tartalmát.
vous - 2022.10.21.
Szexi legyen vagy kényelmes? Így válassz fehérneműt ősszel

Sokak szerint a fehérnemű nem szezonális, pedig ugyanúgy érdemes rotálni, mint ruhatárunk többi elemét. Az ősz lehetőséget ad arra, hogy olyan dolgokat próbáljunk ki, amiket máskor nem tudunk vagy nem merünk. Az extra rétegek megkönnyítik a színekkel, fazonokkal való kísérletezést. Készen állsz? Elhoztunk négy tippet, ami segítségedre lehet, ha valami újra vágysz öltözködés terén.

Akkor jó egy fehérnemű, ha boldog vagyunk, amikor viseljük. (Forrás: Astratex)

Ha ősz, akkor leggings!

Az ősz vitathatatlanul a legszebb évszak, de számunkra egyértelműen azért a legkedvesebb, mert végre előkerülhet a leggings a szekrényből! Nyáron ritkán vehetjük fel ezeket a sokat takaró, ugyanakkor mégis szexi darabokat. Az oversize pulcsik, maxiruhák, kabátok időszakában azonban főszerpet kap, amit egyszerűen imádunk. Akkor lehet igazán stílusos, ha ügyesen játszunk a színével és a hosszával. Ideális lehet munkahelyre, randira, de jól passzol szabadidős szetthez is. Egyértelműen a szezon jolly jokere. Ha ki szeretnénk tűnni a mindennapok szürkeségéből, válasszunk őszi árnyalatot; ha a férfiak figyelmének felkeltése a cél, támadjunk extravagáns bőr hatású, fényes vagy latex modellekkel.

Strappy pántos melltartót is felvehetünk a kötött pulcsi alá. (Forrás: Canva)

A fehérnemű önbizalmat ad

A nyári – nem ritkán igen kihívó – szettek hatalmas önbizalomlöketet képesek adni, ezzel csak egy gond van: nem lehet őket egész évben hordani. Rétegesen nehezebb szexin felöltözni, de nem lehetetlen! Ilyenkor kell elővenni a legszexibb fehérneműket – nem számít az sem, hogy szinglik vagyunk vagy párkapcsolatban élünk. Jöhet a csipés tanga, a strappy pántos melltartó, a csábító női body vagy a tűzforró harisnya. A szín szinte mindegy, a vastag felsőn úgysem üt át: lehet vörös, fekete de akár fehér is. Nem kell, hogy más lássa, elég, ha mi tudjuk, mi van rajtunk: felül hétköznapi, alul fülledten erotikus. Elég egy ehhez hasonló aprócska trükk, hogy a magabiztosság áradjon belőlünk. Ha pedig olyan helyzetbe kerülünk, hogy valaki megpillanthatja, mit rejt ”csomagolás”, a reakció hab lesz a tortán.

szexi fehérnemű

A szexi fehérnemű akkor is önbizalmat ad, ha senki sem látja. (Forrás: Canva)

Bulik ősszel is vannak

Nyugi, erre is gondoltunk! Tudjuk, ősszel is lehet szép idő és bizony bulikat is rendeznek, így nem uralhatják végig a kötött pulcsik és kardigánok az utcaképet. Kell valami, ami egyszerre tart melegen és mutat jól alkalmi, testhez simuló ruhákkal. Létezik ilyen kompromisszum nélkül? Igen! Mivel a szűk dresszek a legkisebb hibát is azonnal kiadják, ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, érdemes beszerezni egy (vagy több) alakformáló fehérneműt. Az ilyen darabok jellemzően magasabb derékkal vagy body, esetleg alakformáló fűző formátumban készülnek, így amellett, hogy biztosítják a tökéletes megjelenést, extra – ugyanakkor észrevehetetlen – rétegként meleget is adnak.

A szatén a hálószobában és azon kívül is kiváló választás. (Forrás: Astratex)

Szatén mindenhol

Jönnek a hűvös, téli, összebújós esték, amik visszahozhatják a nyár forróságát a hűvös őszbe. Lehet, hogy a férfiak sok dolognak képesek ellenállni, de az biztos, hogy egy dögös szaténszettnek nem. Legyen az köntös vagy szexi hálóing, garantált, hogy beindítja partnerünk fantáziáját. És ha már itt tartunk, fontos elmondani, hogy a szatén egyre nagyobb teret hódít. Már nem csak a fehérneműosztályon találkozhatunk az anyaggal. Ha látunk egy csinos szatén felsőt vagy nadrágot, bátran építsük be a stílusunkba, hiszen elegáns, finom és kényelmes viselet a mindennapokban és ünnepi alkalmakon is.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.