Lélek

Shoppingolás pasikkal?

Ha végignézek a boltokban, az első, ami kiszúrja a szemem shoppingoláskor, az a rengeteg pasi, aki unott arccal mobilozik a barátnője mellett vagy a próbafülke előtt. De olyat is láttam, aki leroskadt a fal mellé, és várta a megváltást.
vous - 2015.07.06.
Shoppingolás pasikkal?

Őszintén megvallva, nekem nem mindig akaródzik magammal vinni a pasim, ha shoppingolni készülök, mert tudom, hogy ha addig nem voltam ideges, akkor az leszek. Egy telefont nyomkodó pasi látványa nagyon ki tudja vágni nálam a biztosítékot. Főleg, ha az én pasim az. Különben is, lassít, és valamiért teljesen logikátlan szempontból közelíti meg az egész vásárlást.

Ilyened már van, nem?
Nincs. Ha lenne, akkor kettőt vettem volna belőle. Hasonló a szabás, de teljesen más a minta. Két különböző dolog! És ha van is, akkor mi van?

Nem tetszik a színe!
Nem is kell, hogy tetsszen. Azt mondd meg, hogyan áll!

Nem értem ezt a ruhát.
Hát, igen. Kicsit szokatlan a ruha, egy új darab, ami nem a szokványos pólókinézetre hajaz és máris értelmetlen.

Miért éri meg mégis magunkkal vinni?
Mert a szeme sokat elárul. De tényleg. Egy-egy darabot onnan tudom, hogy hazaviszek, hogy felpróbálom, rám néz, s bár nem mond semmit, látom rajta, hogy ez bizony tetszik. 

Illetve tudnak azért szép dolgot is mondani. Például, ha maxiruhát próbálok, akkor szinte letépi a függönyt a tiltakozástól, és majdnem üvöltve közli, hogy:

Ezt nem veszed meg, maximum ha levágod térd fölött! Neked jó lábaid vannak, minek takarod?

Hát lehet ennek ellenállni?

Ti szerettek a pasitokkal vásárolni?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.