Lélek

Shoppingolás pasikkal?

Ha végignézek a boltokban, az első, ami kiszúrja a szemem shoppingoláskor, az a rengeteg pasi, aki unott arccal mobilozik a barátnője mellett vagy a próbafülke előtt. De olyat is láttam, aki leroskadt a fal mellé, és várta a megváltást.
vous - 2015.07.06.
Shoppingolás pasikkal?

Őszintén megvallva, nekem nem mindig akaródzik magammal vinni a pasim, ha shoppingolni készülök, mert tudom, hogy ha addig nem voltam ideges, akkor az leszek. Egy telefont nyomkodó pasi látványa nagyon ki tudja vágni nálam a biztosítékot. Főleg, ha az én pasim az. Különben is, lassít, és valamiért teljesen logikátlan szempontból közelíti meg az egész vásárlást.

Ilyened már van, nem?
Nincs. Ha lenne, akkor kettőt vettem volna belőle. Hasonló a szabás, de teljesen más a minta. Két különböző dolog! És ha van is, akkor mi van?

Nem tetszik a színe!
Nem is kell, hogy tetsszen. Azt mondd meg, hogyan áll!

Nem értem ezt a ruhát.
Hát, igen. Kicsit szokatlan a ruha, egy új darab, ami nem a szokványos pólókinézetre hajaz és máris értelmetlen.

Miért éri meg mégis magunkkal vinni?
Mert a szeme sokat elárul. De tényleg. Egy-egy darabot onnan tudom, hogy hazaviszek, hogy felpróbálom, rám néz, s bár nem mond semmit, látom rajta, hogy ez bizony tetszik. 

Illetve tudnak azért szép dolgot is mondani. Például, ha maxiruhát próbálok, akkor szinte letépi a függönyt a tiltakozástól, és majdnem üvöltve közli, hogy:

Ezt nem veszed meg, maximum ha levágod térd fölött! Neked jó lábaid vannak, minek takarod?

Hát lehet ennek ellenállni?

Ti szerettek a pasitokkal vásárolni?

Címkék: #pasi #shoppingolás
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.