Egyéb kategória

Sorsfordító energiákat hoz a július 2-ai telihold

A július 2-ai telihold rendkívül erős sorsfordító energiákat hordoz. Ez kedvez mindenfajta struktúraváltozásnak, új alapok megteremtésének, régi korlátok ledöntésének.
vous - 2015.07.01.
Sorsfordító energiákat hoz a július 2-ai telihold

A karrier és a családi kötelékek mindig nagy hangsúlyt kapnak, ha a telihold a Bak–Rák-tengelyen jön létre, márpedig most ilyen van. Ilyenkor a céljaink, a jövőnk iránt érzett felelősségvállalás felerősödik, viszont a megfelelő rendszerek és keretek nélkül nehéz eljutni a csúcsra.

A Bak teliholdnál a múlt és a jelen összetalálkozik egy rövid időre. Figyeljetek a misztikusnak tűnő véletlen egybeesésekre! A Nap a Rák jegyében képviseli a családi és minden olyan múltbeli kötelékeket, amelyekhez nagyon erős érzelmi szálakkal kapcsolódunk, beleértve azokat is, amiknek nem feltétlen vagyunk a tudatában.

A Bak telihold erői által letehetjük a múlt ránk nehezedő terheit, korlátozó mintáit, ezeket nem kell tovább cipelnünk. Tovább kell lépni. Hogyan? A folytatásért kattints a blogomra!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon