Egyéb kategória

Milyen lenne Ferenc József kiégett cégvezetőként?

Hercegek nemcsak a mesében, hanem a valóságban is léteznek! A történelem során már jó pár helyes trónörökös uralkodott szerte a világon. Megmutatjuk, hogy néznének ki az akkori hercegek, ha most köztünk élhetnének.
vous - 2015.06.21.
Milyen lenne Ferenc József kiégett cégvezetőként?

Íme a 21 éves I. Ferenc József osztrák főherceg, császár és magyar király. Sisi férje, aki a Habsburg Monarchia leghosszabb ideig hatalmon lévő uralkodója volt. Kicsit átfazoníroztuk. Mit szóltok hozzá?

Ő Corvin János herceg, Hunyadi Mátyás házasságon kívül született fia, aki felmentette a törökök által ostromolt Jajcát. Úgy tűnik, egy valódi hőssel van dolgunk!

Ezen a képen II. Ferdinánd főherceg a húszas éveit taposta. Arról is híres, hogy kétszer is oltár elé állt. Először egy befolyásos kereskedő lányát vette el titokban, később pedig saját unokahúgával kötött házasságot. Tisztára, mint egy rocksztár!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.