Egyéb kategória

Milyen lenne Ferenc József kiégett cégvezetőként?

Hercegek nemcsak a mesében, hanem a valóságban is léteznek! A történelem során már jó pár helyes trónörökös uralkodott szerte a világon. Megmutatjuk, hogy néznének ki az akkori hercegek, ha most köztünk élhetnének.
vous - 2015.06.21.
Milyen lenne Ferenc József kiégett cégvezetőként?

Íme a 21 éves I. Ferenc József osztrák főherceg, császár és magyar király. Sisi férje, aki a Habsburg Monarchia leghosszabb ideig hatalmon lévő uralkodója volt. Kicsit átfazoníroztuk. Mit szóltok hozzá?

Ő Corvin János herceg, Hunyadi Mátyás házasságon kívül született fia, aki felmentette a törökök által ostromolt Jajcát. Úgy tűnik, egy valódi hőssel van dolgunk!

Ezen a képen II. Ferdinánd főherceg a húszas éveit taposta. Arról is híres, hogy kétszer is oltár elé állt. Először egy befolyásos kereskedő lányát vette el titokban, később pedig saját unokahúgával kötött házasságot. Tisztára, mint egy rocksztár!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.