Egyéb kategória

Itt a nyár! Csúszdázzunk!

Megérkezett a nyári meleg! Mi sem jobb ilyenkor a medencézésnél és a csúszdázásnál. De az még korántsem biztos, hogy a következő csúszdát is ki mernétek próbálni!
vous - 2015.06.27.
Itt a nyár! Csúszdázzunk!

Ha már nyár, akkor vízpart és medence, vagy bármi, ami a vízhez köthető. Gyerekként talán jobban szerettétek és élveztétek ti is a csúszdázást, de a következő óriáscsúszda láttán biztosan megváltozik majd a véleményetek. Texasban ugyanis egy olyan hatalmas csúszdát hoztak létre, amit csak a legbátrabbak mernek kipróbálni, amit őszintén szólva meg is értek. Lássuk!

Mit gondoltok, ti csúsznátok rajta egyet? Mert én biztosan!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.