Egyéb kategória

Itt a nyár! Csúszdázzunk!

Megérkezett a nyári meleg! Mi sem jobb ilyenkor a medencézésnél és a csúszdázásnál. De az még korántsem biztos, hogy a következő csúszdát is ki mernétek próbálni!
vous - 2015.06.27.
Itt a nyár! Csúszdázzunk!

Ha már nyár, akkor vízpart és medence, vagy bármi, ami a vízhez köthető. Gyerekként talán jobban szerettétek és élveztétek ti is a csúszdázást, de a következő óriáscsúszda láttán biztosan megváltozik majd a véleményetek. Texasban ugyanis egy olyan hatalmas csúszdát hoztak létre, amit csak a legbátrabbak mernek kipróbálni, amit őszintén szólva meg is értek. Lássuk!

Mit gondoltok, ti csúsznátok rajta egyet? Mert én biztosan!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!