Egyéb kategória

Úristen, ötösöm van a lottón! Mit tegyek?

Csekkolom a számokat. Basztikuli, nyertem! Gyors telefon, hogy nálam van a nyertes szelvény, majd bemegyek, felveszem a milliárdokat, aztán irány a butikok. Csak hiszitek! A dolog nem ilyen egyszerű.
vous - 2015.06.25.
Úristen, ötösöm van a lottón! Mit tegyek?

Kiderült, hogy a napokban jelentkezett az ötös lottó nyertese a milliárdokért. Ezen felbuzdulva utánajártam, illetve először elgondolkoztam, hogy én mit tennék. Szerintem nem vagyok ezzel egyedül, de tuti, hogy az első utam a legközelebbi üzletbe vezetne, és mindent, amit csak a szemem, testem megkíván, megvennék. Jó kis álom, amiből sajnos fel kellett ébrednem, mert nagyon nem így megy ez a lottóprotokoll. Ja, meg nem az enyém a telitalálatos szelvény. De ha esetleg nálatok van, vagy nyertek egy nagyobb összeget, a következőket kell tennetek:
  • Először is betelefonáltok a Szerencsejáték  Zrt.-be, hogy nálatok van a szelvény
  • A vonal másik végén egy mindenre felkészült, sokat hallott ügyintéző tesz majd fel pár ellenőrző kérdést
  • Ilyenekre számítsatok: hol és mikor játszottátok meg a nyertes szelvényt, hány mezővel játszottatok, mi a második mező harmadik számának négyzetgyöke?
  • Ha átmentetek a teszten és mindent tudtatok, jöhet a személyes találkozó a Szerencsejáték Zrt. titkos irodájában
  • Az irodában újból ellenőrzik a szelvényeiteket egy olyan géppel, amivel a lottózókban is, mikor csekkoltatjátok, hogy nyertetek-e
  • Ha minden okés, akkor végre jöhet a legjobb rész: UTALJÁK A MILLIÁRDOKAT!
  • Nyomás az üzletekbe! (Csak vicceltem! Azért ne költsétek szét magatokat. A szakértők tanácsa szerint jobb, ha nagyjából ugyanúgy éltek, mint korábban, és csak lassan változtattok az életmódotokon.)
Ajánlott cikkek