Egyéb kategória

Annyi, de annyi mindent elárul rólatok a kulcscsomótok – mutassátok csak!

Minden kulcscsomó egyedi. Tele van csak rátok jellemző dolgokkal. Kicsit olyan, mint az ujjlenyomat. És rajtatok kívül senki nem tudja bebizonyítani, hogy a tiétek. Haveri társaságban vagy a másikkal ismerkedve jó játék: kérjétek el a kulcscsomóját, és elemezzétek. Vajon mit árul el?
vous - 2015.06.27.
Annyi, de annyi mindent elárul rólatok a kulcscsomótok – mutassátok csak!

És ha megfordítjuk a dolgot? Mutatok négy kulcscsomót és négy asszociációt. Össze tudjátok párosítani a mondatokat a képekkel?

1. KÉP

2. KÉP

3. KÉP

4. KÉP

És most a leírások

A) Bizonyára egy feneketlen női táskában lakik, a gazdája pedig végtelenül praktikus. Tuti mindig megtalálja.

B) Ehhez aztán erős emlékek kötődnek. Még az is lehet, hogy ha megszólítod a gazdáját, összekeveri a szezont a fazonnal.

C) Tulajdonosa szereti a feket-fehér dolgokat, nem szereti túlbonyolítani az élet egyetlen területét sem. Egy praktikus lánnyal van dolgunk, vagy mégsem?

D) Csupasz. Egyszerű. És mindig megtalálható. Ilyen egy férfihoz tartozó kulcscsomó.

És a megfejtés…

…áh, még nem áruljuk el!

Még mindig nem…

…mert még egy kicsit húzzuk az időt.

Talán most!

Vagy mégsem?

Na végre!

1 – C, 2 – A, 3 – D, 4 – B

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

5 gyönyörű vitorlázásra alkalmas hely
Világ
5 gyönyörű vitorlázásra alkalmas hely
vous - 2022.12.07.
Mostanában egyre inkább terjed a vitorlázás iránti érdeklődés a Balatonon. Sokan szeretnék kipróbálni, de ehhez nincs meg a megfelelő képesítésük ezért számukra a vitorlás bérlése lenne a megoldás. Ehhez azonban manapság már kapitányt is lehet bérelni így már megoldható a kirándulás. Arra is van lehetősége a vitorlázást kipróbálni akaróknak, hogy csak egy rövidebb két órás vitorlás bérlést próbáljanak ki, így kiderülhet valóban tetszik-e ez a sport. Természetesen van olyan lehetőség is, hogy egész napos 8 órás hajó és kapitány bérlést vegyen igénybe, sőt még a hajót is kiválaszthatják.

Otthon