Egyéb kategória

Pózoljatok Marilynként! Mi megtettük, nektek sikerülne?

Felejthetetlen az a bizonyos vörös rúzs és fehér ruha kombináció. Ugye rögtön tudjátok, kire gondolok? Persze, hogy az '50-es évek szexszimbólumára, Marilyn Monroe-ra. A sztárra 53 évvel a halála után is ikonként tekintünk. Ő volt az, akit minden férfi meg akart kapni, és akire minden egyes nő hasonlítani szeretett volna. De vajon miért?

vous - 2015.06.20.
Pózoljatok Marilynként! Mi megtettük, nektek sikerülne?

Miben rejlett a sikere? Fotósai szerint a legfotogénebb nő volt a világon, és senki sem tudott olyan könnyedén pózolni a kattogó kamerák előtt, mint ő. Volt, hogy rögtön magától tudta, mit tegyen, de volt, hogy görög istennők nevével biztatva hozta őt lázba a fotós. Egy kis bók, biztatás, dicséret és máris megszülettek az ikonikus képek azokkal az ikonikus pózokkal, amelyeket elfelejteni nem lehet, utánozni még kevésbé.

Azért mi kipróbáltuk, milyen az, ha egymást dicsérve Marilyn tipikus pózaiban fotózkodunk. A hangulat szuper volt, íme, az eredmény: 

Forrás:
vous

Marilyn és a ruhaméretek

Sok hiedelem kering az alakját illetően: vékonynak számított? Naná! Arányait tekintve szuper alakja volt: 166 centis magasságához 53 kiló volt. Ma XS-esnek számító méretet hordott, ugyanis imádta a teljesen testhez simuló darabokat. De ha kényelempárti lett volna, akkor S-es ruhákba bújt volna. Ha ma shoppingkörútra menne, nagy valószínűséggel nem találna magának szetteket, a mai XS-es lányok ugyanis általában nem rendelkeznek a Monroe-féle csípő- és mellbőséggel.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: