Egyéb kategória

Pózoljatok Marilynként! Mi megtettük, nektek sikerülne?

Felejthetetlen az a bizonyos vörös rúzs és fehér ruha kombináció. Ugye rögtön tudjátok, kire gondolok? Persze, hogy az '50-es évek szexszimbólumára, Marilyn Monroe-ra. A sztárra 53 évvel a halála után is ikonként tekintünk. Ő volt az, akit minden férfi meg akart kapni, és akire minden egyes nő hasonlítani szeretett volna. De vajon miért?

vous - 2015.06.20.
Pózoljatok Marilynként! Mi megtettük, nektek sikerülne?

Miben rejlett a sikere? Fotósai szerint a legfotogénebb nő volt a világon, és senki sem tudott olyan könnyedén pózolni a kattogó kamerák előtt, mint ő. Volt, hogy rögtön magától tudta, mit tegyen, de volt, hogy görög istennők nevével biztatva hozta őt lázba a fotós. Egy kis bók, biztatás, dicséret és máris megszülettek az ikonikus képek azokkal az ikonikus pózokkal, amelyeket elfelejteni nem lehet, utánozni még kevésbé.

Azért mi kipróbáltuk, milyen az, ha egymást dicsérve Marilyn tipikus pózaiban fotózkodunk. A hangulat szuper volt, íme, az eredmény: 

Forrás:
vous

Marilyn és a ruhaméretek

Sok hiedelem kering az alakját illetően: vékonynak számított? Naná! Arányait tekintve szuper alakja volt: 166 centis magasságához 53 kiló volt. Ma XS-esnek számító méretet hordott, ugyanis imádta a teljesen testhez simuló darabokat. De ha kényelempárti lett volna, akkor S-es ruhákba bújt volna. Ha ma shoppingkörútra menne, nagy valószínűséggel nem találna magának szetteket, a mai XS-es lányok ugyanis általában nem rendelkeznek a Monroe-féle csípő- és mellbőséggel.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!