Egyéb kategória

Pózoljatok Marilynként! Mi megtettük, nektek sikerülne?

Felejthetetlen az a bizonyos vörös rúzs és fehér ruha kombináció. Ugye rögtön tudjátok, kire gondolok? Persze, hogy az '50-es évek szexszimbólumára, Marilyn Monroe-ra. A sztárra 53 évvel a halála után is ikonként tekintünk. Ő volt az, akit minden férfi meg akart kapni, és akire minden egyes nő hasonlítani szeretett volna. De vajon miért?

vous - 2015.06.20.
Pózoljatok Marilynként! Mi megtettük, nektek sikerülne?

Miben rejlett a sikere? Fotósai szerint a legfotogénebb nő volt a világon, és senki sem tudott olyan könnyedén pózolni a kattogó kamerák előtt, mint ő. Volt, hogy rögtön magától tudta, mit tegyen, de volt, hogy görög istennők nevével biztatva hozta őt lázba a fotós. Egy kis bók, biztatás, dicséret és máris megszülettek az ikonikus képek azokkal az ikonikus pózokkal, amelyeket elfelejteni nem lehet, utánozni még kevésbé.

Azért mi kipróbáltuk, milyen az, ha egymást dicsérve Marilyn tipikus pózaiban fotózkodunk. A hangulat szuper volt, íme, az eredmény: 

Forrás:
vous

Marilyn és a ruhaméretek

Sok hiedelem kering az alakját illetően: vékonynak számított? Naná! Arányait tekintve szuper alakja volt: 166 centis magasságához 53 kiló volt. Ma XS-esnek számító méretet hordott, ugyanis imádta a teljesen testhez simuló darabokat. De ha kényelempárti lett volna, akkor S-es ruhákba bújt volna. Ha ma shoppingkörútra menne, nagy valószínűséggel nem találna magának szetteket, a mai XS-es lányok ugyanis általában nem rendelkeznek a Monroe-féle csípő- és mellbőséggel.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.