Egyéb kategória

Kék szemű legendák, akiket főleg fekete-fehérben láttál

Ugye ti is szeretitek a fekete-fehér filmeket? Az örök klasszikusokat, mint például a Van, aki forrón szereti vagy az Egy hely a nap alatt? Ezekben a filmekben gyönyörű színésznők játszottak, gyönyörű kék szemekkel – utóbbiakat azonban a fejletlen technológia miatt csak ritkán láthattuk.
vous - 2015.07.03.
Kék szemű legendák, akiket főleg fekete-fehérben láttál

A következő színésznők már csak a szemeikkel is elkáprázattak mindenkit

Az örök legenda, Marilyn Monroe. Amerikai énekesnő, Golden Globe-díjas színésznő és az ’50-es évek szexszimbóluma.

Greta Garbót a filmtörténet legtitokzatosabb színésznőjeként tartják számon, akit melankolikus, méltóságteljes magatartása varázsolt igazán egyedivé. Nem mellesleg ő a garbó névadója.

Elizabeth Taylor klasszikus hollywoodi filmsztár – gyönyörű, gazdag és tehetséges. Többszörös Oscar-díjas és Golden Globe-díjas angol–amerikai színésznő.

.

Ginger Rogers Fred Astaire táncpartnereként vált ismertté a fekete-fehér filmek aranykorában. Tudtátok, hogy egészen 1991-ig még forgatott, és szerepelt tévésorozatokban is?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: