Egyéb kategória

Kék szemű legendák, akiket főleg fekete-fehérben láttál

Ugye ti is szeretitek a fekete-fehér filmeket? Az örök klasszikusokat, mint például a Van, aki forrón szereti vagy az Egy hely a nap alatt? Ezekben a filmekben gyönyörű színésznők játszottak, gyönyörű kék szemekkel – utóbbiakat azonban a fejletlen technológia miatt csak ritkán láthattuk.
vous - 2015.07.03.
Kék szemű legendák, akiket főleg fekete-fehérben láttál

A következő színésznők már csak a szemeikkel is elkáprázattak mindenkit

Az örök legenda, Marilyn Monroe. Amerikai énekesnő, Golden Globe-díjas színésznő és az ’50-es évek szexszimbóluma.

Greta Garbót a filmtörténet legtitokzatosabb színésznőjeként tartják számon, akit melankolikus, méltóságteljes magatartása varázsolt igazán egyedivé. Nem mellesleg ő a garbó névadója.

Elizabeth Taylor klasszikus hollywoodi filmsztár – gyönyörű, gazdag és tehetséges. Többszörös Oscar-díjas és Golden Globe-díjas angol–amerikai színésznő.

.

Ginger Rogers Fred Astaire táncpartnereként vált ismertté a fekete-fehér filmek aranykorában. Tudtátok, hogy egészen 1991-ig még forgatott, és szerepelt tévésorozatokban is?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!